Af Christian Hansen - 30/11-17 10:14

Jay-Z med chok-indrømmelse: - Ja, jeg var Beyonce utroJay-Z med chok-indrømmelse: - Ja, jeg var Beyonce utro

Den 47-årige rapper og entreprenør fortæller, at han har gået i terapi, og det har fået ham til at indse, hvad han har gjort.

storybild

Beyoncé og Jay-Z ved et galla-arrangement i 2015. (Billede: JUSTIN LANE)

Efter meget vedholdende rygter bekræfter stjerne-rapperen, Jay-Z, nu det, der har været en offentlig hemmelighed længe. Han har været sin verdensberømte kæreste, sangeren Beyonce, utro.

Det gør han i et stort og ærligt interview i New York Times.

Den 47-årige rapper og entreprenør fortæller, at han har gået i terapi, og det har fået ham til at indse, hvad han har gjort.

Rapperen fortæller, at det er gået op for ham, hvordan alle handlinger og følelser i hans liv hænger sammen, og han forklarer, at hans utroskab således ikke kom ud af det blå. Han tilskriver således gerningen ar på sjælen fra en hård opvækst og barskt liv.

»Man må overleve, og så går man i 'overlevelsesmode'. Man lukker ned for alle følelser, selv når det gælder kvinder. Så kan man ikke nå hinanden. Og i mit tilfælde stikker det meget dybt, og så begynder tingene bare at gå skævt fra det øjeblik med utroskab,« siger Jay-Z i interviewet.

Afsløringen lægger således låg på de rygter, der har floreret, siden Beyonce i 2016 udgav albummet 'Lemonade,' hvor hun kraftigt insinuerede, at hendes mand havde været sammen med en anden kvinde.

'Hvem fanden, tror du, jeg er? Du er ikke gift med en gennemsnitlig kælling, knægt,' sang hun på nummeret 'Don't Hurt Yourself', inden hun fortsatte: 'Hvis du prøver på det lort igen, kommer du til at miste din hustru.'

Jay-Z har dog på det nærmeste erkendt sin utroskab på sit nyeste album, '4:44,' hvor han dog ikke eksplicit indrømmer, hvad han har gjort. Først i interviewet med New York Times sætter han direkte ord på utroskabet. I teksten til titelnummeret på albummet, lyder det således:

'Og hvis mine børn vidste det. / Jeg ved ikke engang, hvad jeg ville gøre. / Hvis de ikke ser på mig på samme måde. / Jeg ville sikkert dø med al skammen,' lyder et vers på 4:44, som fortsætter med ordene: 'Hvad kan man bruge en trekant til, når man har en soulmate?'

Jay-Z og Beyonce har sammen børneneBlue Ivy og tvillingerne Rumi og Sir.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
LIGE NU: Person stukket ned ved...
bt.dk
Otte mænd fængslet efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx