Af Nadia Guldbæk Welch - 14/03-18 16:20

Bro afslører: Jeg datede paradiso - 'vi var næsten kærester'Bro afslører: Jeg datede paradiso - 'vi var næsten kærester'

Sangeren har været særdeles tæt med en tidligere Paradise Hotel-deltager.

storybild

Sangeren Bro har tidligere været meget tæt på at blive kærester med Tanja Printz, der var med i sidste års sæson af Paradise Hotel.

Det afslører sangeren i et interview med JuicyPlay.

»Vi datede på et tidspunkt, og hun er meget sød. Vi var næsten kærester,« fortæller sangeren, der går under det borgerlige navn Kevin Andreasen, og som blandt andet har hittet med nummeret 'Hvor er du, Bro'.

Bro, der lige nu er aktuel med årets Paradise-titelsang 'Syd På', fortæller, at romancen opstod lidt spontant sidste år og varede i omkring fire måneder.

Første gang de mødte hinanden var til Grøn Koncert, og senere skrev Tanja en besked til sangeren på Instagram, hvor hun spurgte, om hun skulle komme forbi.

Det sagde han ja til, og de begyndte at ses. Sangeren kommer dog ikke nærmere ind på, hvorfor det i sidste ende ikke blev de to.

Tanja Printz var en del af starcastet til sidste sæsons Paradise Hotel, hvor hun blandt andet blev gift med en anden deltager som en del af programmet.Den dengang 19-årige pige fra Samsø måtte dog forlade hotellet efter nogle uger, og efterfølgende afslørede hun, at det var aftalt på forhånd, da hun gerne ville hjem.

Tanja Printz har også sidenhen fortalt, at hun har fortrudt sin deltagelse, men hun lærte dog også noget af programmet.

»Det største, jeg har fået ud af min deltagelse i 'Paradise Hotel', er helt sikkert at lægge mine fordomme om andre mennesker væk. Jeg har virkelig lært meget om næstekærlighed og de gratis glæder ved livet – det er jo vildt positivt,« fortalte hun sidste til Realityportalen.

Udover at være stemmen bag titelsangen til denne sæson, har Bro også fået lov til at opleve de nye paradisoer på helt tæt hold.

Under optagelserne fik han nemlig lov til at være på hotellet nogle dage med gæsterne.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Advarsel om glatte veje i store dele...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx