Af Kristian Dam Nygaard - 30/09-17 21:03

Joey Moe var ikke god nok til tv: Kasseret i disse fire talentshowsJoey Moe var ikke god nok til tv: Kasseret i disse fire talentshows

I dag er han en af Danmarks mest succesfulde popsangere, men som helt ung havde Joey Moe faktisk svært ved at slå igennem.

storybild

(Billede: Torben Christensen (arkiv). )

I starten af årtusindeskiftet, da det var kommet på mode med talentshow-programmer som 'Popstars' i tv, stillede Joey Moe nemlig op hele fire gange.

Mens navne som 'Popstars'-Jon og James Sampson løb med pokalerne, blev Joey Moe kasseret af dommerne, før det blev rigtig sjovt, og før der overhovedet var nogen der vidste, hvem ham Joey Moe var. Han fortæller til Se & Hør om årene i talentshows-køerne:

»Jeg kom igennem køen. Det var det, jeg gik videre fra. Så kom jeg ind foran et kamera, og aner ikke, hvad jeg lavede, og så blev jeg rimelig hurtigt sparket ud igen.«

Han præciserer overfor ugebladet, at han stillede op til 'Popstars' tre gange (2002 da Jon Nørgaard vandt, i foråret 2003 da man dannede boybandet Fu:el og i efteråret 2003 da Maria Lucia vandt) og 'Stjerne for en aften'.

Siden blev Joy Moe dog opdaget af Nik & Jay, som gjorde ham til en del af deres Nexus-crew, og i dag kan han 32 år gammel med syv album på bagen kun grine af de unge og uforløste år.

For tiden er Joey Moe selv coach i et talentshow, TV 2s sangkonkurrence 'Voice Junior', hvor han hjælper børn med at udleve deres drøm om at stå på en scene.

Også Joey Moes danske popkollega Aura Dione stillede som ung op i 'Popstars', og fik først succes senere, da hun brød igennem på egen hånd.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt billede får nettet til at koge...
bt.dk
Jim Lyngvild viser sig helt nøgen:...
bt.dk
'LA'ere går imod burkaforbud, men vil...
bt.dk
Landsholdet skal finde nyt tøj: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx