Af Bo Poulsen - 16/11-17 13:49

Verdenskendt tv-vært mistede sin mor: Her er hans hjerteskærende og grådkvalte hyldestVerdenskendt tv-vært mistede sin mor: Her er hans hjerteskærende og grådkvalte hyldest

4. november gik Gloria Fallon bort i en alder af 68 år.

storybild

Jimmy Fallon mistede sin mor 4. november. (Billede: Jamie McCarthy)

Det fik en stjernetrio til at overtage sønnen, Jimmy Fallons, job som vært på det legendariske amerikanske talkshow 'The Tonight Show'.

Resten af ugens programmer blev aflyst på grund af dødsfaldet, så familien Fallon kunne få lov til at sørge i fred. Men i forgårs var Jimmy Fallon på skærmen igen. Og han startede ud med at takke alle dem, der havde støttet ham og familien i det, som uden tvivl må være en hård tid.

LÆS OGSÅ: Mareridt for Danmark i nat: Her er døds- og drømmepuljen til VM

Han valgte også at dele en lille anekdote om sin mor.

»Da vi var små, og min mor gik med mig og min søster, ville hun klemme min hånd tre gange og sige jeg elsker dig. Og så ville jeg gøre det samme,« siger han grådkvalt i klippet. du kan se forneden.

»Sidste uge på hospitalet sad jeg ved siden af hende og klemte hendes hånd og sagde, jeg elskede hende. Jeg vidste, den var helt gal.«

Han sluttede af med at sige, at han ville fortsætte forsøge at få sin mor til at grine, også selvom hun ikke længere er blandt os.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMIs meteorolog har en nedslående...
bt.dk
Tjener tilbød Jes Dorph en fadøl: Jeg...
bt.dk
Ziegler om forhandlinger: Jeg er...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx