Af - 02/09-13 09:38; Opdateret: 02/09-13 09:58

Mx.dk møder Selena: Det har været en heftig ugeMx.dk møder Selena: Det har været en heftig uge

Fire byer, to kontinenter, en MTV-pris, en filmpremiere og to koncerter. På syv dage. Velkommen til Selena Gomez' liv. Mx mødte den 21-årige sangerinde og skuespiller, den dag hendes tourbus gjorde holdt i København. Her fortæller den amerikanske stjerne om en uge, som altså heller ikke var helt almindelig for hende.

Bildstrecke im Grossformat »

24. august: Koncert i Toronto, Canada

Sidste koncert på nordamerikansk grund, før 'Stars Dance World Tour'-karavanen satte kurs mod Europa.

- Det var så min uge. Fedt! Det har været en barsk … nej, ikke barsk, for det har været sjovt … men en ret heftig uge. Der har været gang i den. Jeg har haft lidt travlt … Når man er i studiet, kan man bare komme ind og arbejde i joggingbukser og ingen makeup. Men når man er på turné, er man på hele tiden. Jeg står på scenen, og jeg drøner rundt. Det er sjovt, fordi jeg møder mine fans, men det er også et mærkeligt liv. Jeg føler mig mere 'normal', når jeg laver film.

25. august: MTV Video Music Awards i New York, USA

Selena Gomez og hendes 'Come & Get It' vandt prisen for bedste popvideo.

- Jeg troede ikke, jeg ville vinde. Før mit navn blev sagt, tog Taylor (Swift, Gomez' gode veninde, red.) mig i hånden, og jeg var sådan 'det er okay'. Og så sagde de mit navn, og det hele gik så hurtigt. Jeg var totalt overvældet og overrrasket og glemte at takke alle. Jeg stod der – 'tak fordi I stemte'. Og så sagde jeg 'ha' det godt' til publikum. 'Ha' det godt'! Jeg tager aldrig mere til en prisuddeling uden at have forberedt mig.

27. august: Filmpremiere på 'Getaway' i Los Angeles, USA


'Getaway' er en ud af tre film med Selena Gomez, som har premiere den kommende tid.

- At arbejde sammen med Ethan Hawke var som at gå på teaterskolen. Jeg har stadig mit manuskript, som er fyldt med mine notater. Det var ikke, fordi han fortalte mig, hvordan jeg skulle gøre tingene – han sagde bare det, han tænkte: 'Hvorfor siger hun det? Hvorfor står hun ud af bilen? Hvorfor står hun ikke ud af bilen?' Det er skønt at lære af den slags mennesker. Det ville være for let for mig at sige ja til at spille hovedrollen i en ungdomsfilm – det kan jeg gøre med bind for øjnene. Jeg kan godt lide at udfordre mig selv. Det er ikke, fordi jeg forsøger at slippe af med min fortid eller mit image, men jeg bliver jo også ældre.

30. august: Koncert i København, Danmark


Selena Gomez har for nylig fortalt, at hun har planer om at tage en pause fra musikken og koncentrere sig om filmarbejdet, når denne turné er slut.

- Jo ældre jeg bliver, jo større pris sætter jeg på musikken. Det var rigtig sjovt for mig at lave den seneste plade, for jeg følte mig mere selvsikker, og jeg fik lidt friere tøjler, hvilket gjorde pladen mere ærlig. Men skuespillet er noget særligt – det er jo der, jeg begyndte. Det var fantastisk for mig at vinde den VMA – nu vil jeg gøre det samme med film. Jeg vil blive bedre, og måden at blive det på er at lave et par film, som måske ikke er verdens bedste – eller måske er de! – men den eneste måde, man lærer på, er at hænge i.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skud affyret i boligområde
bt.dk
Tv-ekspert stiktosset over p-afgift:...
bt.dk
Læserne om Støjbergs...
bt.dk
Ekspert undrer sig over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx