Af Ritzau - 08/06-16 13:00

Se billedet: Medina smider tøjet for flygtningebørnSe billedet: Medina smider tøjet for flygtningebørn

Sangerinden Medina, der har indgået et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, er lige nu på vej til en flygtningelejr i Uganda.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun kan selvsikkert optræde for flere tusinde publikummer, og der er ingen slinger i valsen, når hun skrider ned ad den røde løber foran de blitzende kameraer. Men nu er sangerinden Medina alligevel kommet ud i en situation, der gør hende nervøs.

Hun er nemlig på vej til Uganda, hvor hun sammen med Folkekirkens Nødhjælp skal besøge en flygtningelejr, og den humanitære katastrofe, hun bevæger sig tæt på, sætter følelserne i gang hos den garvede sangerinde.

Se billederne: Vil du flytte ind i Medina og Christophers tidligere luksus-hjem?
Se billederne: Vil du flytte ind i Medina og Christophers tidligere luksus-hjem?

- Lige nu sidder jeg i mit fly på vej til en flygtningelejr i Norduganda, der grænser op til Sydsudan, hvor katastrofeniveauet er lige så højt som for eksempel i Syrien. Her skal jeg tage mit første spadestik til min kommende organisation Mevation, som vil lægge vægt på at få unge til at interessere sig mere for den voksende flygtningesituation, forklarer Medina på sin Instagramprofil.

- Jeg skal se, hvordan denne flygtningelejr fungerer med 120.000 flygtninge og cirka 5000 tilkommere om måneden. 93 procent af disse flygtninge er kvinder og børn!! Det er hardcore og ubarmhjertigt, og det er med nervøsitet i maven, jeg tager afsted. Men jeg har besluttet mig, og jeg vil gøre mit bedste i samarbejde jer og @noedhjaelp (Folkekirkens Nødhjælp, red.), skriver sangerinden.

Derfor sælger Medina sit luksus-hjem efter kun få måneder
Derfor sælger Medina sit luksus-hjem efter kun få måneder

I et nyt "subbrand" hos nødhjælpsorganisationen skal merchandise, indsamlinger og særlige rejser hjælpe med at sætte fokus på flygtninge og verdens fattigste.

Se Medinas opslag her:

Lige nu sidder jeg i mit fly på vej til en flygtningelejr i nord Uganda der grænser op mod syd Sudan hvor katastrofeniveauet er lige så højt som feks i Syrien. Her skal jeg ta mit første spadestik til min kommende organisation #mevation som vil lægge vægt på at få unge til at interessere sig mere for den voksende flygtninge situation . Jeg skal se hvordan denne flygtningelejr fungere med 120.000 flygtninge og ca 5000 tilkommere om måneden.. 93% af disse flygtninge er kvinder og børn!! Det er hardcore og ubarmhjertigt og det er med nervøsitet i maven jeg tar afsted. Men jeg hár besluttet mig... Og jeg vil gøre mit bedste i samarbejde med jer og @noedhjaelp ------------------------------------- @jangrarup som har taget dette billede af mig i sidste uge skal med samme kamera (som er fra år 1850) ned og ta billeder af børne soldater i syd Sudan om en uges tid! Han sætter sit liv på spil så vi i vesten bedre kan forstå en verden vi ikke kender, så jeg sender jeg ham mine aller varmeste tanker og han har min fulde respekt og opbakning ., han er en klar éner.

A photo posted by MEDINA (@officialmedinamusic) on


/ritzau/FOKUS

LÆS OGSÅ: Wow: Medina sælger denne luksuslejlighed til 19 millioner

LÆS OGSÅ: Derfor holder de største stjerner sig væk fra Eurovision

LÆS OGSÅ: Læge: Derfor skal du ikke bruge høretelefoner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx