Af - 23/10-16 09:36

Dansk blogger-babe i tvivl: - Er jeg gravid igen?Dansk blogger-babe i tvivl: - Er jeg gravid igen?

Kan du se en eller to streger på Sarah Louise Christiansens graviditetstest?

storybild

Foto fra Zulu Comedy Galla 2011. (Billede: Scanpix)

Modellen og bloggeren Sarah Louise Christiansen er en mor med stort M.

Hun har fået tre børn på bare fem år, og formår alligevel at balancere med rollerne som mor, kæreste og selvstændigt. Men nu ser det måske ud som om, at en lille ny er på vej - og det er ikke en del af planen. Det skriver Sarah Louise Christiansen på sin blog i et indlæg med titlen 'Er jeg gravid igen???'.

Umiddelbart føler den travle mor til tre sig ikke gravid, men en menstruation, der kom før tid, og nu en menstruation, der helt er udeblevet, gør bloggeren i tvivl.

Nikita Klæstrup har fået lavet næse
Nikita Klæstrup har fået lavet næse

Blogger-krig: Mascha Vang angribes af kollega for 'mommy shaming'
Blogger-krig: Mascha Vang angribes af kollega for 'mommy shaming'

I et nyt indlæg kan 33-årige Sarah Louise Christiansen fremvise to tests:

I morges tog jeg så to graviditetstests og de var begge negative. Så jeg var umiddelbart lettet, men! Jeg får stadig ikke min mens!

Så mens bloggeren selv mener, at de ser negative ud, mener flere læsere at kunne se to streger på dem hver, hvilket betyder, at der er en baby på vej.

Jeg tester igen om en uge og må så gå til lægen og blive dobbelttjekket i næste uge. Så jeg er ikke helt rolig, før den skide mens kommer. Og jeg er aldrig gået over tid før - åh, hvor er det en frygtelig ventetid.

Klik her og se de to tests.

Selvom et eventuelt fjerde barn ikke var planlagt, vil Sarah Louise Christiansen beholde det, da tanken om en abort er ubærlig.

Irina Olsen: Nu vil jeg tjene penge på at filme mig selv
Irina Olsen: Nu vil jeg tjene penge på at filme mig selv

Fie Laursen klædt af: Jeg er blevet hacket
Fie Laursen klædt af: Jeg er blevet hacket

En fjerde graviditet vil dog være hård for bloggeren og hendes kæreste. Deres tredje barn, den lille dreng Arthur, fik nemlig en vanskelig start på livet, som han nær havde mistet ved fødslen i sommer.

Derudover var den tredje graviditet hård ved Sarah Louise Christiansen, der havde mange komplikationer undervejs, så hun fortæller selv, at hendes krop ikke vil kunne klare så stort et pres allerede igen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx