Af - 26/01-16 10:45

Khloe Kardashian afslører de tre vildeste steder hun har haft sexKhloe Kardashian afslører de tre vildeste steder hun har haft sex

Hun holder sig ikke tilbage.

Bildstrecke im Grossformat »

Khloe Kardashian er en åbenmundet realitystjerne, der ikke holder særlig meget hemmeligt for sine fans. I sidste uge fortalte hun, at hun har lavet en sexvideo med sin eksmand.

På sin egen hjemmeside afslører den 31-årig kendis nu også de tre vildeste steder, hun har har sex, ligesom hun giver de forskellige steder karakterer.

Lillesøster Kendall afslører 'graviditet': Hør Kim Kardashians egoistiske svar
Lillesøster Kendall afslører 'graviditet': Hør Kim Kardashians egoistiske svar

Et privatfly

Det første sted er et privatfly, skriver hun på sin hjemmeside. Hun giver den omgang sex fem ud af fem stjerner, fordi det var så godt.

- Specielt når der er andre passagerer om bord. Det er en del af spændingen! Jeg gik ind på toilettet først, og så fulgte han efter. Alle vidste, hvad vi havde gang i, og da vi kom ud, spurgte de, om vi havde haft det sjovt, lyder det fra Khloe Kardashian.

En kørende bil

Det andet sted er en kørende bil, men denne oplevelse var Khloe Kardashian ikke lige så vild med. Den får nemlig kun to stjerner.

- Lad være med at prøve det derhjemme! En anden kørte bilen, og jeg var på bagsædet, men jeg er en høj pige, så det gjorde skide ondt i knæene. Det er spild af tid, for jeg nåede ikke målstregen, skriver hun.

WOW: Så få gange vasker Kim Kardashian sit hår om ugen
WOW: Så få gange vasker Kim Kardashian sit hår om ugen

Køkkenbordet

Det tredje sted er på køkkenbordet, og det intet mindre end elskede hun. Den tur får nemlig også fem stjerner.

- Du er derhjemme, så det er behageligt, men stadig lidt anderledes end normen. Et et køkkenbord af marmor er sexet, spændende... og koldt!

Vild forvandling: Sådan smed Khloe Kardashian 18 kilo
Vild forvandling: Sådan smed Khloe Kardashian 18 kilo

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx