Af - 12/03-15 15:02; Opdateret: 12/03-15 15:25

Her er Danmarks største... Reality-stjerne!Her er Danmarks største... Reality-stjerne!

For andet år i træk er kvinden fra Bryggen Danmarks foretrukne realitystjerne. Hun er ægte, og det kan seerne mærke, lyder det fra en garvet underholdningsjournalist.

storybild

Linse Kessler er for andet år i træk den mest personlige realityperson, viser en meningsmåling. (Billede: Polfoto/arkiv)

Ingen over, ingen ved siden af - men en hel masse under Linse Kessler, der for andet år i træk er den suverænt mest populære danske realitystjerne.

Det viser en meningsmåling, som YouGov har foretaget for metroxpress.

Kåringen er noget, der varmer 48-årige Linse Kesslers hjerte.

- Det er en fed følelse, og det gør mig meget glad, fordi det betyder, at det, jeg laver og elsker, bliver flot modtaget, siger Linse Kessler.

- Nu er det jo andet år i træk, jeg er så heldig at vinde, men det kommer bag på mig, at jeg får så mange stemmer i forhold til mine modstandere, fortsætter hun.

At det netop er Gustav Salinas og Linse Kessler, der er danskernes foretrukne realitystjerner kommer ikke bag på underholdningsjournalisten Nikolaj Vraa, der har et indgående kendskab til realitybranchen.

- Ligesom Gustav er Linse nærmest umulig for tv-folkene at manipulere med. Hun er ægte, og det kan seerne mærke. Og de elsker hendes kompromisløshed og stærke familiefølelse. Både Gustav og Linse appellerer meget bredt, fordi de lever deres drømme ud og for det meste er ligeglade med, hvad andre mener om dem og deres livsstil, siger Nikolaj Vraa, der blandt andet har skrevet Gustav Salinas' selvbiografi.

Hør Linse Kessler fortælle om fordele og ulemper ved at være kendt herunder:

Sender Askepot-reality
En anden stor fordel for de to realitystjerner er, at de udkommer på den rigtige kanal, understreger Nikolaj Vraa.

- De har enormt høje seertal på TV3, der har specialiseret sig i "gid det var mig"-tv. Omvendt har SBS-kanalerne nok mere været eksponenten for "godt det ikke er mig"-tv med programmer som 'Singleliv' og 'De Unge Mødre'.

- SBS forsøger desperat at slippe af med det image ved at købe formater som 'Popstars' og sende Askepot-reality som 'Karsten og Janni'-serien, men at Karsten Ree kommer ind på en tredjeplads skyldes nok, at han desværre ikke kommer ud til et bredt publikum på Kanal 5, siger han.

Linse Kessler forsøgte sig med populær dating-app - derfor gik det i vasken
Linse Kessler forsøgte sig med populær dating-app - derfor gik det i vasken

Svært at vippe Linse og Gustav af tronen
Den garvede underholdningsjournalist vurderer, at det vil kræve omtanke, hvis det skal lykkes nye realitydeltagere at vippe Linse og Gustav af pinden.

- Der kommer over 100 nye gennem realityhjulet i hver tv-sæson, og dem er der to af om året, så det er meget svært at blive i seernes bevidsthed medmindre, man virkelig ved, hvad man laver. Man kan ikke bare se godt ud og håbe, at det er nok. Der skal tænkes nogle tanker, siger han.

Linse Kessler følges af mere end 320.000 personer på Facebook. Men hvordan kan det være, at hun er blevet så populær hos den danske befolkning?

- Jeg tror, at jeg er blevet populær, fordi jeg holder fast i den, jeg er. Jeg spiller ikke skuespil, og jeg siger de ting, som de fleste holder for sig selv, men egentlig har lyst til at sige. Jeg gør, hvad jeg vil - uden omsvøb, siger Linse Kessler, der forsøger at udnytte sin popularitet til at fremme de sager, der står hendes hjerte nær.

- Jeg kæmper for en ny og meget bedre hundelov, hvor ejere opdrages og tager ansvar, og hvor hunden ikke betaler prisen. Dette gælder både i racevanviddet og i dyremishandlingssager, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Linse om Viborg-pigerne: Tag på forældretur og klask fyrene ned

LÆS OGSÅ: Linse til 9-årig dreng, der tabte kampen mod kræft: Vi ses på den anden side

LÆS OGSÅ: Ifølge Linse: "Jeg tog en ordentlig tur med fængselsbetjenten"

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen og rivalen mindes afdøde...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Khader: Danmark bør boykotte fodbold-VM
bt.dk
Superliga-klub bløder: Præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx