Af - 04/02-14 16:17

Alt var normalt: Hoffmans mystiske sidste døgnAlt var normalt: Hoffmans mystiske sidste døgn

'Ace of spades' er ikke kun navnet på Motörheads legendariske metal-album. Det er også mærket på det heroin, som skuespilleren Philip Seymour Hoffman angiveligt døde med i blodet.

storybild

(Billede: TSCHIPONNIQUE SKUPIN)

New York er på den anden ende, siden den Oscar-vindende skuespiller Philip Seymour Hoffman søndag formiddag blev fundet død i sin lejlighed på Manhattan.

Mystisk heroin kan være skyld i tragisk dødsfald
Mystisk heroin kan være skyld i tragisk dødsfald

New York Post skriver, at Hoffman fort tre måneder siden blev smidt ud hjemmefra af kæresten Mimi O'Donnell på grund af et tiltagende heroin-misbrug.

For 55.000 kroner om måneden lejede han sig ind i en lejlighed tæt på familien, og dagene op til sin død så alt ud til at være normalt.

Husker du? Her er Oscar-vinderens bedste roller
Husker du? Her er Oscar-vinderens bedste roller

Lørdag morgen den 1. februar startede han dagen på stamkaffebaren for at hente sin sædvanlige kop espresso. Bestyreren fortæller til CNN, at Hoffman virkede helt klar i hovedet.

Over middag talte Hoffman i telefon med sin assistent. Hun bemærkede heller ikke noget usædvanligt, fortæller hun politiet.

Hvad med Hunger Games? Manglede 7 optage-dage
Hvad med Hunger Games? Manglede 7 optage-dage

Lørdag aften mødtes han på en restaurant med to forretningspartnere. Han spiste en cheeseburger og ifølge restaurant- ejeren virkede alt normalt.

Klokken 20.00 talte Hoffman med ekskæresten i telefon. De aftalte, at han skulle komme og hente sine børn dagen efter, men han virkede ufokuseret og høj, og det er også sidste gang, han ifølge politiet taler med nogen.

Hoffman dukkede aldrig op: Skulle have hentet sine børn
Hoffman dukkede aldrig op: Skulle have hentet sine børn

Søndag formiddag findes han liggende i t-shirt og shorts på badeværelsesgulvet i den lejede lejlighed. Han har en kanyle siddende i venstre overarm, og politiet finder små pakker heroin med mærket 'Ace of spades' rundt omkring i lejligheden.

Mærket er ikke set på gaden siden 2008, men politiet beretter, at heroin-salget i New York er steget med 67 procent de sidste fire år. Sidste år beslaglage man alene 144 kilo heroin.

Filmkritiker: Kæmpe tab for Hollywood
Filmkritiker: Kæmpe tab for Hollywood

Politiet er nu ved undersøge overvågningsvideoer fra lokale butikker for at se, om man kan fange Hoffmans formodede pusher.

Skuespilleren skulle sidste år have brugt 10 dage på en afvænningsklinik – det var ikke nok, kan vi idag konkludere.

LÆS OGSÅ: Philip Seymour Hoffman fundet død i sit hjem

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Store brølere på danske sygehuse:...
bt.dk
Nøgleperson ankommet til Forligsen...
bt.dk
Lego-arving sælger ud igen: Dropper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx