Af - 13/12-15 11:18

TV:  Anne Hathaway tager tykt pis på Miley CyrusTV: Anne Hathaway tager tykt pis på Miley Cyrus

I det nye program ’Lip Sync Battle’ kan man se superstjerner som Anne Hathaway, Justin Bieber og Mike Tyson, rulle det tunge skyts frem, når de kæmper om, at være bedst til at mime

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når nogle af verdens største stjerner tørner sammen i ’Lip Sync Battle’, der har premiere mandag den 14. december kl 19.30 på Comedy Central. I programmet gælder det om at mime til kendte sange. Gæsterne, der battler mod hinanden, er verdensstjerner som Anne Hathaway, Justin Bieber, Mike Tyson, Dwayne ”The Rock” Johnson, Jimmy Fallon, Justin Bieber og mange flere.

Model afslører: Jeg har haft en trekant med Justin Bieber
Model afslører: Jeg har haft en trekant med Justin Bieber


Programmet er allerede blevet et internetfænomen, og formatet er udsprunget af et tilbagevendende indslag i talkshowet Late Night with Jimmy Fallon, hvor kendte gæster battler mod Jimmy Fallon i den ædle kunst at mime til andres sange. Indslaget blev en kæmpe succes, og klippet, hvor skuespilleren Emma Stone mimer, er fx blevet set over 70 millioner gange på YouTube.

Justin Bieber efterlyste skønhed: Nu har hun svaret tilbage
Justin Bieber efterlyste skønhed: Nu har hun svaret tilbage


I hvert afsnit konkurrerer to verdensstjerner mod hinanden og mimer begge til to sange, som de selv har valgt, og som publikum ikke kender på forhånd. Man kan godt forvente en overflod af rekvisitter og baggrundsdansere, når de to deltagere forsøger at toppe hinandens præstationer, og programmet viser nogle af verdens største kendisser i et helt nyt lys.

’Lip Sync Battle’ bliver anført af rapperen og skuespilleren LL Cool J og supermodellen Chrissy Teigen.

’Lip Sync Battle’ har premiere på Comedy Central den 14. december kl. 19.30. Programmet sendes hver uge fra mandag til fredag kl. 19:30.

Galleri: Kontroversiel fotograf tager billeder af HELT nøgen Miley
Galleri: Kontroversiel fotograf tager billeder af HELT nøgen Miley

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx