Af - 26/05-14 15:32

Rasende rapper ville tæske verdens bedste bokserRasende rapper ville tæske verdens bedste bokser

Floyd Mayweather Jr. regnes som verdens bedste bokser på tværs af vægtklasserne, men det var rapperen T.I. ligeglad med.

storybild

T.I. gik i nærkamp med bokseren Floyd Mayweather. (Billede: AP/Polfoto)

Middagsgæster på 'Fatburger' i Las Vegas blev søndag øjenvidner til noget så surrealistisk som en hanekamp mellem rapperen T.I. og den levende bokselegende Floyd Mayweather Jr.

Rapperen var rødglødende, fordi han mente, at Mayweather havde forsøgt at score hans kone Tameka "Tiny" Cottle.

Tiny var ikke selv til stede, men havde få timer forinden lagt et billede på Instagram med Mayweathers datter, som hun kaldte sin nye veninde.

Ny millionkamp til verdens rigeste atlet
Ny millionkamp til verdens rigeste atlet

Ifølge amerikanske sladdersites som TMZ og The Hollywood Reporter satte billedet sindet i kog hos T.I., der besluttede sig for at konfrontere bokseren, som han følte havde udvist mangel på respekt, da han tidligere havde hængt ud med rapperens kone. Billedet med datteren var simpelthen den berømte dråbe, som fik bægeret til at flyde over.

Ifølge sladdermedierne var det dog ikke T.I.'s intention at starte en slåskamp, men da Mayweather udbrød 'Så kontroller din kælling' slog det klik og en kæmpe slåskamp gik i gang mellem de to og deres bodyguards, der forsøgte at holde dem adskilt.

Ifølge TMZ har Mayweather fortalt, at han var chokeret over, at T.I. anklagede ham for at ville duske hans kone og særligt, at han forsøgte at slå ham ned. Video fra stedet viser, hvordan T.I. slår ud efter bokseren.

Bokser afviser gigantisk million-væddemål
Bokser afviser gigantisk million-væddemål

Mayweather siger, at det var Tiny selv, der ville ses, og at hans eneste formål med at mødet var, at han ville være en god ven.

Se den vilde kamp her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet har klar besked til tre...
bt.dk
Hovedvej flyder med gylle: 'Der...
bt.dk
Demokraterne sagsøger Rusland, Trumps...
bt.dk
Han bragede FCM i sænk: Nu fortæller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx