Af Lars Dinesen - 07/01-18 08:44

Topløs skuespillerinde på Instagram: Hvorfor skal bestemte bryster slettes?Topløs skuespillerinde på Instagram: Hvorfor skal bestemte bryster slettes?

Nu deler den 27-årige et poolbillede i en oppustelig flamingo i bar trods.

storybild

Arkivfoto. (Billede: VALERIE MACON )

En australsk skuespillerinde, der er kendt fra en af Australiens meste kendte tv-serier, har dedikeret sig til at kæmpe for kvinders rettigheder. Fredag smed hun en rød klud i ansigtet på det sociale medie Instagram og deres skelnen på mænd og kvinders ret til at optræde topløse.

Det skriver Daily Mail.

Hun er kendt fra den legendariske, australske tv-serie Neighbours, der også har talt prominente navne som Kylie Minogue, Guy Pearce, Russell Crowe og Natalie Imbruglia, men i dag har den 27-årige Caitlyn Stasey skiftet tv-serien, der har kørt siden 1985, med kampen for ligestilling.

Det betød, at hun fredag delte et topløst billede af sig selv i en pool. Brysterne var nødtørftigt dækket af små stjerne-emojier. Samtidig klagede hun over, at Instagram angiveligt tøver længere med at slette bryster, der får mange interaktioner. 'Der bør ikke være et hierarki i kropsdele,' skriver hun blandt andet i sit kampskrift, hvor hun også understreger, at det egentlig er for galt, at hendes godt 240.000 følgere kan købe hende adgang til at vise sine bryster frem.

Skuespillerinden har tidligere deltbilleder med blottet hud. I november var det dog ikke bryster, der var på plakaten. Her var det producenter af cowboybukser, som hun mente angiveligt skulle være mere tilbøjelige til at imødekomme mandens kønsdele ved at lave mere i plads snittet, mens ekstra plads i kvinders jeans ikke var noget, man gik op i.

»Jeg synes, at det er en smule diskriminerende, fordi de laver plads til mænds kønsdele, mens der ikke er plads i kvinders,« siger hun i et klip, mens hun i en anden video signalerer, at hun er træt af friktionen.

@yaizacarretero

Et opslag delt af Baby Lady (@caitlinjstasey69) den

I 2016 spillede Caitlyn Stasey med i komediegyserfilmen 'All Cheerleaders Die.'

(Billede: VALERIE MACON )

 

LÆS OGSÅ: Instagrams nye funktion gemmer på en overraskende hemmelighed

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ups! Chelsea-træners telefon ringer...
bt.dk
Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
Kendt TV-vært: Ulven er ikke farlig!
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx