Af - 14/05-17 19:17

Caitlyn Jenner blev hyldet på festival: Så gjorde fotograf det værsteCaitlyn Jenner blev hyldet på festival: Så gjorde fotograf det værste

Nu er politiet gået ind i sagen.

Bildstrecke im Grossformat »

Den transkønnede rollemodel Caitlyn Jenner måtte fredag stå model til et ildehørt tilråb, da hun gæstede en LGBT-festival i London for at modtage en pris.

Det skriver The Sun.

Åbenhed og tolerance burde ellers have stået øverst på dagsordenen for alle festivalens deltagere, men der skal åbenbart altid være én, der ødelægger det for alle.
Fredag skulle den 67-årige Caitlyn Jenner, der senest er kendt fra Kardashian-dynastiet og selvfølgelig som OL-guldvinder i tikamp, modtage en pris, der hed Out and Proud. Prisen modtog hun for at være særdeles åben om sin forvandling fra Bruce til Caitlyn Jenner i 2015.

Det hele gik da også efter planen indtil Kardashian-klanens ældste medlem skulle forlade de britiske LBGT-awards, så kammede det overfor en person, der angiveligt skal have været fotograf.

Vedkommende råbte nemlig 'Oi Bruce, get your dick out,' hvilket på dansk løst kan oversættes til 'Hallo Bruce, frem med pikken.'

Kilder siger overfor den britiske avis, at der også blev kastet noget efter den 67-årige prismodtager.

Et øjenvidne forklarer overfor The Sun, at Caitlyn Jenner ikke gik i panik, mens hun gik hen til sin limousine med dukket hoved, hvorefter sikkerhedsvagter fik hende ind i bilen. Den 67-årige amerikaner skal dog have haft et skrækslagent udtryk i ansigtet.

Politiet i London bekræfter overfor Daily Mail, at man har modtaget en anmeldelse fra stedet og efterforsker hændelsen som en hadforbrydelse.

Caitlyn Jenner var i Storbrittanien for at promovere sin bog, der hedder 'Mit Livs Hemmeligheder.'Arkivfoto. Foto: Mario Anzuoni.

LÆS OGSÅ: Opdagede fars hemmelighed: - Mit hjerte stoppede, da jeg kom ned i køkkenet

LÆS OGSÅ: Kendall Jenner taler ud om sin fars kønskifteoperation: 'Jeg troede han var mor utro'

LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner har en ny, stor nyhed om sin seksualitet

LÆS OGSÅ: Kardashian-medlem har fået nye silikone bryster

LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner deler sine hemmeligheder i ny selvbiografi

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Axelsen efter stærkt EM-comeback:...
bt.dk
Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
14-årig dreng død efter ulykke
bt.dk
16-årig dreng i kunstig koma efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx