Af - 06/03-14 18:28

'X Factor'-kollegaer: Mærkede intet til syg Sarah'X Factor'-kollegaer: Mærkede intet til syg Sarah

Babou og Rasmus Nielsen, der var en del af 'unge-kategorien' sammen med Sarah Skaalum under 'X Factor', er kede af at høre om hendes depression.

storybild

Sådan så de ud, Sarah, Babou og Rasmus, da de deltog i 'X Factor' i 2011. (Billede: Brummer)

Da Sarah Skaalum i 2011 vandt 'X Factor', led hun af angst og blev efterfølgende indlagt med depression, fortalte hun mandag til ugebladet Her&Nu.

DR-chef beklager deprimeret 'X Factor'-vinder
DR-chef beklager deprimeret 'X Factor'-vinder

Hverken Babou eller Rasmus Nielsen, der fulgte Sarah i 'unge kategorien', mærkede noget til hendes angst.

- Hun virkede glad for at være med, fortæller Rasmus Nielsen.

- Hvis hun har haft det skidt, holdt hun facaden ret godt. Mens 'X Factor' kører, har man jo sindssygt travlt, så det var måske også svært at finde ud af. Det var formentlig noget, hun holdt på, til hun kom hjem, lyder det fra Barbou.

'X Factor'-vinder indlagt med depression
'X Factor'-vinder indlagt med depression

Rasmus Nielsen har talt med Sarah, efter hun har været i behandling, og fortæller, at hun i dag dog virker anderledes og mere i balance med sig selv.

Sarah fortæller i interviewet med Her&Nu, at DR pressede hende til at gå på scenen, selvom hun ikke havde det godt. Det billede kan Barbou og Rasmus Nielsen ikke genkende:

- Jeg syntes, der blev taget godt af os. Der var altid nogen, vi kunne snakke med, og Cutfather var en rigtig god mentor, som støttede og guidede os igennem hele forløbet, slutter Rasmus Nielsen.

'X Factor'-Pernille hylder Paradise-Henrik: Han er legendarisk
'X Factor'-Pernille hylder Paradise-Henrik: Han er legendarisk

Mx.dk har også spurgt de tidligere 'X Factor'-vindere Thomas Ring og Linda Andrews, om de oplevede et særligt pres fra DR's side om at gå på scenen, selvom man ikke var klar til det.

- Nej, det kan jeg slet ikke genkende. Når man har sagt ja til at gøre noget, må man sørge for at være klar. Og jeg fik masser af opbakning fra folkene omkring 'X Factor', siger Linda Andrews.

Lina Rafn efter nyt nederlag: Skift mig ud!
Lina Rafn efter nyt nederlag: Skift mig ud!

- Jeg føler, jeg blev rigtig godt behandlet af DR. Det var ekstremt hårdt, og der er tryk på fra alle sider, men jeg føler, jeg har fået så mange oplevelser under og efter showet, at det er det hele mange gange værd, siger Thomas Ring og tilføjer:

- Jeg kan godt forstå, at folk kan knække under presset, men har aldrig oplevet andet end, at DR har støttet, når showet kører.

LÆS OGSÅ: Se ManBands nyeste medlem: Nu vil de på Zen!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx