Af - 25/01-17 09:25; Opdateret: 25/01-17 10:08

Amalie Szigethy vender tilbage på skærmen med nyt programAmalie Szigethy vender tilbage på skærmen med nyt program

'Nyt tv-show er på vej til jer folkens' skriver 25-årige Amalie Szigethy på Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »
Amalie blev kendt som 'Paradise-Amalie'. Hun blev nemlig kendt i reality-programmet 'Paradise Hotel', som hun medvirkede i i 2010. Siden hendes debut har hun deltaget i en række andre reality-programmer blandt andet 'Fangerne på fortet', 'Til middag hos', 'Divaer i junglen', 'Luksusfælden' og senest 'Amalies baby'. Da Amalie deltog i 'Paradise Hotel' forelskede hun sig i en af de mandlige deltagere. Den flirt er blevet beskrevet i rigtig mange medier. Klik videre for at se, hvem vi mener. Peter Birch vandt Paradise Hotel - den sæson, hvor Amalie medvirkede. Allerede på hotellet kærestede han rundt med Amalie, og da de kom til Danmark, fandt parret sammen. De to realitydeltagere indledte et turbulent forhold efter Paradise Hotel, men i 2013, tre år senere, stoppede de våde kys, og kendisserne gik fra hinanden. I december besluttede den tidligere realitystjerne sig for at få farvet sit lysehår, så det nu er mørkt. Amalie har ellers i cirka seks år været blondine, men nu skal håret altså være brunt. Hendes borgerlige navn er Amalie Josephine Kejser Szigethy. Amalie og den voksende mave. Amalie Szigethy fik kejsersnit 21. Juli på Hillerød Sygehus. - Dt er uden tvivl den bedste og største dag i mit liv, skriver hun i et af sine blogindlæg. Vægten sagde 105 kilo, inden Amalie skulle føde. Efter 17 dage havde hun allerede tabt sig 27 kilo. Amalie har i flere sammenhænge udtalt, at hun nu ikke bryder sig om at gå ud, efter hun er blevet mor. Amalie med sin mor. Da Amalie blev kendt, boede hun stadig hjemme hos sin mor i Rungsted. På billedet står mor og datter med morens to hunde ude i haven. Huset i Nordsjælland kostede 9,6 millioner kroner, da Amalies mors kæreste købte det i 2008. I 2011 blev den 272 kvadratmeter store luksusvilla i Rungsted sat til salg. Under optagelserne til tv-programmet 'Amalies Verden' flyttede Amalie ud af sin mors store villa og ind hos sin daværende kærester, Peter Birch, der dengang boede i Malmø. Her ses Amalie ude på den svenske svaleopgang. Sådan så den lejlighed ud, som Amalie flyttede ind i, første gang, hun flyttede hjemmefra. Amalie har siden boet i sin onkels kæmpe luksusvilla i Hørsholm, der var god for cirka 10 millioner kroner. Men hun har også boet for sig selv i en mindre lejlighed i Nordsjælland, og i tv-programmet 'Amalies Baby' fulgte seerne med i, at hun for en meget kort periode flyttede sammen med faren til barnet, Mikkel, for derefter at flytte for sig selv i en sprit ny lejlighed sammen med datteren, Josephine Charlotte Lytton Kejser.

Klik dig gennem galleriet og bliv klogere på den tidligere realitystjerne, Amalie Szigethy.

Vi lærte hende at kende i 2010 på 'Paradise Hotel'. Efterfølgende fik hun sit eget tv-program 'Amalies Verden', der kørte i tre sæsoner, og senest har vi kunne se Amalie Szigethy folde sig ud i programmet 'Amalies Baby'.

Amalie Szigethy har lavet rigtig meget tv, og nu afslører hun på Instagram, at vi igen kan opleve hende på skærmen. Til efteråret vender hun nemlig tilbage i et nyt - og indtilvidere hemmeligt - program.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte.

I billedteksten til tre af hendes nyeste billeder på det sociale medie skriver realitykendissen, at hun er på optagelser til et nyt program.

Nyt tv-show er på vej til jer folkens #Newtvshow #påskærmentilefteråret.
Det skriver hun blandt andet i et af sine nyeste opslag på Instagram.

Medie: Peter Birch vender tilbage til skærmen med dette program
Medie: Peter Birch vender tilbage til skærmen med dette program

Det er ellers ikke lang tid siden, Amalie fortalte, at hun ville holde pause fra tv. Efter at have optaget Amalies baby fortalte hun nemlig, at hun ville bruge det meste af sin tid på at tage sig af sin lille, nye datter.

Men nu er realitykendissen altså igen snart tilbage i dit tv.


Amalie Szigethy er 25 år.

LÆS OGSÅ: Amalie: Sådan tabte jeg mig 40 kilo

LÆS OGSÅ: Amalie i bar mave: Se hendes ar fra kejsersnittet

LÆS OGSÅ: Hånlige Amalie: 'Jeg kan ikke komme mig over, hvor dumme folk er'

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor var jeg utilfreds med holdet bag 'Amalies baby'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ben & Jerrys fejrer fødselsdag med...
bt.dk
Strippere til begravelser er helt...
bt.dk
Trumps huskeliste til sig selv er...
bt.dk
Dansk sanger står frem med kæresten:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx