Af - 15/05-17 18:39; Opdateret: 15/05-17 19:26

Peter Mygind skal være farfar: \Peter Mygind skal være farfar: "Det er fantastisk!"

November bliver en fantastisk måned for Peter Mygind og hans familie, som snart bliver beriget med endnu et medlem.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 53-årige skuespiller Peter Mygind kan snart skrive farfar på sit lange CV. Hans søn Julius Mygind på 25 år venter et barn sammen med sin kæreste Stine Winther. November bliver måneden, hvor det nye familiemedlem kommer til.

»Det er fantastisk, at jeg kan få lov at blive farfar. Det er meget meningsfuldt og fantastisk. Vi er så lykkelige og spændte,« siger Peter Mygind.

Hollywood-stjerne venter lille ny med model
Hollywood-stjerne venter lille ny med model

Nyheden fik Peter Mygind for et par uger siden, da hans søn og svigerdatter skulle flytte ind i Peter Myginds hus. Der fortalte Julius nemlig, at det sidste værelse ikke skulle være kontor, som Peter Mygind først foreslog - det skal være et børneværelse.

»Vores søn og svigerdatter er flyttet ind i vores hus. Som forælder kan jeg ikke blive mere lykkelig over, at de vil bo med os, så vi kan hjælpe og støtte dem,« fortæller Peter Mygind til metroxpress.

Der er tre lejligheder i huset, hvor Peter Mygind og Lise Mühlhausen bor i den ene, Julius Mygind og kæresten Stine Winther i den anden og så Julius' mormor i den tredje. November-barnet kan altså se frem til at være omgivet af bedsteforældre og kærlighed.

Har taget 10 kilo på: Maven har givet Mascha Vang uventede fordele
Har taget 10 kilo på: Maven har givet Mascha Vang uventede fordele

Kærligheden fandt Julius Mygind og Stine Winther, da de mødte hinanden under et teaterstykke, hvor de begge spillede. Først var de bare bedste venner, men det udviklede sig til et parforhold, og de har nu været sammen i lidt over to år.

»Vi er flyttet ind i villahuset. Det er så rart og dejligt at kunne få støtte. Der har bare været positiv energi og kærlighed, det er så dejligt. Jeg er bare glad og bliver fyldt op med kærlighed,« fortæller Julius Mygind om graviditeten.

Det, at de alle kan bo sammen, sætter Peter Mygind også pris på. Det giver ham rig mulighed for at støtte op om den nye familie.

»Jeg vil være verdens bedste farfar - støtte og heppe. Der er så mange mennesker, der kæmper med at få børn, og derfor bliver jeg så taknemlig. Jeg vil gøre alt. Der er også mange familier, der bor langt fra hinanden, vi er så heldige, at vi kan bo, som vi gør. Det er fantastisk,« siger Peter Mygind.

Nyt billede overbeviser fans: Geggo er gravid igen
Nyt billede overbeviser fans: Geggo er gravid igen

Familiens overhoved og teaterleder Jytte Abildstrøm var også meget glad, da metroxpress talte med hende.

»Jeg er helt rørt, når jeg tænker på Stine og Julius. Men ordet oldemor tænker jeg ikke så meget på. Jeg ønsker, at alle børn i verdenen får en smuk fremtid, ikke kun vores slægt,« siger Jytte Abildstrøm.

Jytte Abildstrøm har lavet teater i mange år og så kender mange hende nok fra familiefilmen 'Flyvende Farmor', hvor hun spillede farmoren. Børn har altid været en stor del af hendes liv, fordi hun begyndte sit eget hånddukketeater i slutningen af 1960'erne. Dog er der ikke så meget tid til familien, som Abildstrøm ønsker.

»Jeg sender tankens kraft, den betyder også meget. Vi i familien sender kærlighed til hinanden, når vi ikke ser hinanden fysisk. Det skal folk tænke mere over. Men der er heldigvis ikke så langt fra mit hjem i Roskilde til deres i Charlottenlund,« fortæller Jytte Abildstrøm.

Ung mor i stor sorg: Jeg har mistet mit barn
Ung mor i stor sorg: Jeg har mistet mit barn

Om det bliver en pige eller dreng, som familien bliver beriget med, ved de ikke endnu. Men Julius Mygind fortæller, at de gerne vil vide det inden fødslen. Den kommende far er 25 år og bruger lige nu sine kræfter på at skabe en karriere indenfor skuespil og foredrag. Selvom han er ung, passer det ham perfekt at blive far nu.

»Jeg glæder mig utroligt meget. Jeg er glad for, at det sker nu, når jeg er frisk og kan undvære søvn. Når man bliver ældre, arbejder man allermest og har brug for søvn, derfor kan jeg kun se fordele i det. Ens liv stopper ikke, fordi man får børn, det bliver bare et rigere liv,« fortæller Julius Mygind.

Julius Mygind har ligesom sin far haft passion for skuespil og foredrag. Han har spillet med i farens teaterstykker 'Det gør kun ondt én gang' og 'Peters Jul'.

Graviditet kom VIRKELIG bag på moren: Billedet forklarer alt
Graviditet kom VIRKELIG bag på moren: Billedet forklarer alt

Lige nu laver han foredrag omkring hashmisbrug, da han selv havde et misbrug i sine teenage-år. Han forsøger derfor at hjælpe andre i lignende situationer og få færre unge til at have problemer med stoffer. Han har tidligere fortalt metroxpress om sine problemer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt dansk medie lukker og slukker
bt.dk
29-årig tv-kok Matt Campbell død...
bt.dk
Stjerne stillede op til billede med...
bt.dk
Grimme mennesker tjener flere penge
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx