Af - 29/12-16 14:27

Nye hemmelige sexdetaljer om Kim Kardashian kan snart blive offentliggjortNye hemmelige sexdetaljer om Kim Kardashian kan snart blive offentliggjort

Kim Kardashians ekskæreste Ray-J, med hvem hun lavede et 'sex tape' tilbage i 2006, ser ud til at være med i den nye sæson af Celebrity Big Brother. Producerne håber, at han vil fortælle 'alt'.

storybild

Kim Kardashian har efter manges mening en del at takke det hemmelige sex tape, som hun sammen med rapperen Ray-J - under deres forhold - lavede tilbage i 2006.

Ray-J og Kim var sammen i 2006, hvor også det famøse sextape så dagens lys. Foto: Wikimedia Commons (collage)

Var båndet aldrig blevet stjålet - eller hvad der i virkeligheden skete med det - var Kim Kardashian nok aldrig blevet lige så verdenskendt på rekordtid, som hun gjorde dengang i nullerne.

Kim Kardashian og Paris Hilton fester sammen igen
Kim Kardashian og Paris Hilton fester sammen igen

Men selvom Kim i dag måske er kommet sig efter skandalen, var offentliggørelsen af hendes mest intime og private stunder i soveværelset alligevel et hårdt slag for hende, har hendes mor, Chris Jenner, tidligere fortalt omverden.

Og nu ser det ud til, at fortiden endnu engang kan være ved at indhente den 36-årige realitystjerne.

Kim Kardashian er tilbage i rampelyset: Nu med piercing
Kim Kardashian er tilbage i rampelyset: Nu med piercing

I hvert fald tyder det på, at ekskæresten Ray-J kommer til at medvirke i den kommende sæson af Celebrity Big Brother, som starter den 3. januar 2017.

Ifølge The Sun, som har talt med en kilde hos CBB, som ejer Channel 5, der producerer Celebrity Big Brother, er bosserne på tv-kanalen 'henrykte over forhandlingerne' med Ray-J.

Supermodel raser over flere Kardashians: - Jeg brækker mig!
Supermodel raser over flere Kardashians: - Jeg brækker mig!

De håber, at rapperen vil åbne op for fortidens skattekammer og afsløre endnu flere hemmelige detaljer fra soveværelset.

- Kim er en af de allerstørste kendisser i verden, og de ville aldrig være i stand til at få hende med i programmet, men ved at få fat i Ray-J får de samtidig én, der har et indgående indblik i, hvad der sker bag lukkede døre, siger kilden og fortsæter:

- Han var ved hendes side, da hun blev verdenskendt på grund af deres sex tape, så man håber på, at han har tænkt sig at tale åbent ud om deres forhold og afsløre en masse nye ting om hende, imens han er i huset.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sjællandsk kvinde vandt endelig: 'Jeg...
bt.dk
Supermarked røvet: Gerningsmanden...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Blomsterhandler om Kronprinsen: Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx