Af Mathias Tuxen - 18/09-17 12:34

Topmodel i protest efter magasinforside: 'Jeg er ekstremt skuffet' Topmodel i protest efter magasinforside: 'Jeg er ekstremt skuffet'

Emily Ratajkowski er langt fra tilfreds med sit nye look.

storybild

Arkiv: REUTERS (Billede: ANDREW KELLY)

Modeverdenen er uomtvisteligt en hård branche. Her har spiseforstyrelser, kropsidealer og photoshop (billedredigering, red.) længe været udtalte problemer.

Det oplevede topmodellen og skuespilleren Emily Ratajkowski på egen krop i sidste uge, hvor det franske dameblad Madame Figaro kom på gaden.

Her har damebladet nemlig redigeret størrelsen på modellens læber og bryster -  ikke for at gøre dem større, men derimod betydelig mindre.

Og derfor er hendes magasinforside, ifølge 26-årige Emily Ratajkowski selv, ikke som den burde være, hvilket hun er 'ekstremt skuffet' over. I et opslag på sin Instagram-profil illustrerer hun tydeligt forskellen på bryster og læber på det originale foto, der blev taget af hende til forsiden, og det redigerede eksemplar, som damebaldet Madame Figaro valgte at bruge.

'Alle er smukke på deres egen unikke måde. Vi er alle usikre omkring de ting, der adskiller os fra det typiske skønhedsideal. Jeg prøver, ligesom så mange af os, hver dag at arbejde med de usikkerheder. Jeg var ekstremt skuffet, da jeg så, at mine læber og bryster var blevet redigeret i photoshop på denne magasinforside,' skriver Emily Ratajkowski på sin Instagram-profil lørdag.

Før billedredigering

Et opslag delt af Emily Ratajkowski (@emrata) den

Klik til højre på billedet for at se efter billedredigeringen

Hun udtrykker dog ikke kun utilfredshed med sit eget forsidefoto - hun tilføjer også en lille opsang til hele modeindustrien. flere 'Sports Illustrated swimsuit' udgivelser samt adskillige

'Jeg håber, at modeindustrien en gang for alle vil lære, at de ikke skal forsøge at forandre de ting, der går os unikke, men i stedet hylder individualiteten,' afslutter hun i opslaget, der har fået 436,000 tilkendegivelser på det sociale medier.

Den 26-årige amerikanske model er blandt andet kendt for sin optræden i Robin Thicke's 'Blurred Lines' musikvideo fra 2013 samt adskillige internationale modeshows gennem årene.

Madame Figaro har ikke reageret på topmodellens opslag. På damemagasinets egen Instagram-profil fremgår stadig et foto af sidste uges magasinforside med med Emily Ratajkowski.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet efterlyser: Hvis du ser...
bt.dk
Røde Kors slår alarm: 'Det er en...
bt.dk
Dansk skuespiller tog 15 kilo på...
bt.dk
Voldsomt trafikuheld: Tre personer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx