Af Lars Dinesen - 05/10-17 20:51

Kylie beskyldt for numse-brøler: Nu sætter hun folk på plads med ét billedeKylie beskyldt for numse-brøler: Nu sætter hun folk på plads med ét billede

Hendes fans var hurtige til at påpege 'fejlen.'

storybild

Den australske popstjerne Kylie Minogues fans troede, at de havde taget hende i en photoshop-brøler. Men nu sætter hun sine fans på plads med et enkelt billede.

Gangene, hvor den 49-årige Kylie Minogue har fået klager over sine bagdel i sit liv, kan nok tælles på meget få fingre. Onsdag fik hun dog en del kritik for at have billedmanipuleret sin rumpe i et billede som hun delte på Instagram. Billedet skulle være spydspidsen i en kampagne for at sælge popstjernens 2018-kalender.

Den primære årsag til, at hendes fans mistænkte hende for at have fiflet med størrelsen på sin bagperron var, at væggen bag hende buede rundt om ballerne. Det plejer at være et tegn på, at et foto er blevet manipuleret, og at den givne kropsdel er blevet gjort større eller mindre. Typisk er de lige linjer det, der afslører fiksfakserier med et foto, der er blevet rodet med.

#Lovers, you can pre-order your 2018 #KylieCalendar now! (link in bio)

Et opslag delt af Kylie Minogue (@kylieminogue) den

'Hvorfor er væggen buet?' og 'Kylie, forsiden er tydeligvis håbløst photoshoppet :/ Vær sød at fikse det,' skrev to følgere blandt andet.

Torsdag aften, dansk tid, svarede den australske popsangerinde dog igen på anklagerne med et nyt billede, der forklarede det hele. Det var nemlig ikke en grafiker med kløe i manipululationsfingeren, der havde været på spil. Popstjernen stod simpelthen foran en buet dørkant på Chateau Marmont, der er et berømt hotel i Los Angeles.

Til sine fans skriver hun:

'I har falkeøjne. Jeg ville gerne spørge Chateau Marmont om at rette deres vægge, men det er en del af charmen!!'

Den australske sanglærke har holdt det meste 2017 fri fra mediernes søgelys. Den lange afbræk fra offentlige optrædener kom i kølvandet med bruddet på den 29-årige kæreste Joshua Sasse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Liverpools skurk dagen derpå: 'Jeg...
bt.dk
Efter 19 år i uvished: Nu har...
bt.dk
Gitte brugte to timer på at køre 200...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx