Af Fie West Madsen - 20/11-17 08:43

Janni Ree rasende på flyselskab: 'Sure, arrogante kællinger!'Janni Ree rasende på flyselskab: 'Sure, arrogante kællinger!'

Realitystjernen Janni Ree lægger ikke fingre imellem i sin kritik af et flyselskab.

storybild

Karsten og Janni Ree. (Billede: Simon Læssøe)

Realitystjernen Janni Ree er i øjeblikket på ferie i Kenya med sin mand, rigmanden Karsten Ree. Flyveturen dertil med Kenya Airways var dog alt andet end behagelig.

Det fortæller Janni Ree på sin blog.

Under overskriften 'Sure kællinger' beskriver Janni Ree, hvordan hun oplevede, at de kvindelige stewardesser var både sure, arrogante og havde 'had i øjnene,' når de så på hende.

'Måske havde de en dårlig dag, de virkede som om de selv mente, de hørte til på 1 klasse, og ikke på Monkey Class. De smed min mad ned i skødet, min bestik lå på gulvet, og de vrissede af mig, da jeg sagde hvad jeg ønskede at spise. Med Karsten havde de masser af tålmodighed, og henvendte sig flere gang, om han ønskede noget at drikke, mens jeg sad ved siden af og tørstede,' skriver Janni Ree på sin blog.

Realitystjernen fortæller samtidig, at hendes mand normalt aldrig ænser den slags, men i dette tilfælde havde servicen tilsyneladende været så grel, at selv han opdagede det.

Frygtelig flyvetur til Afrika, læs mere på bloggen Janniree.dk #lorteservice #kællinger #kenyaairways

Et opslag delt af Janni Ree (@janniree_) den

BT har været i kontakt med Kenya Airways, som ikke vil gå nærmere ind i den konkrete sag, men opfordrer Janni Ree til at kontakte flyselskabet med sin klage.

»Vi er kede af at høre om hændelsen, men kan ikke kommentere på sagen. Hurtig service, høflighed, venlig adfærd og professionel opførsel er de minimumskrav, Kenya Airways stiller til sine ansatte,« skriver Kenya Airways i et svar til BT.

Janni Ree skriver i sit blogindlæg, at hun netop har besluttet sig for at klage til Kenya Airways over behandlingen. Hun er dog fortrøstningsfuld over hjemrejsen, for her flyver hun og Karsten Ree nemlig med det hollandske flyselskab KLM.

Janni Ree er i øjeblikket aktuel i TV3-serien 'Forsidefruer'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

77-årig cyklist kørt ned: Ung kvinde...
bt.dk
Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Dansk landsholdsspiller i mærkværdigt...
bt.dk
Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx