Af - 24/11-16 12:35; Opdateret: 27/11-16 09:42

Nikita Klæstrup raser mod sine følgere: Jeg har IKKE fået botoxNikita Klæstrup raser mod sine følgere: Jeg har IKKE fået botox

'Jeg vil hellere være en ærlig skønhed end en "naturlig" skønhed', skriver den 22-årige kendisblogger i et nyt blogindlæg, hvor hun giver sine vrede læsere igen.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik dig gennem billedgalleriet og lær mere om Nikita Klæstrup.

I går afslørede 22-årige Nikita Klæstrup, at hun i torsdags fik sprøjtet filler i sine læber og under sine øjne for at få mere fylde.

Det har fået flere af hendes læsere op i det røde felt. De mener blandt andet, at Nikita Klæstrup er for ung til at få foretaget sådan nogle indgreb.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte.

Nu forsvarer kendisbloggeren sig på sine sociale medier, og på bloggen gengiver hun sine argumenter mod læserne:

- Jeg har aldrig fået botox. Ingen af mine indgreb virker foryngende, skriver hun på bloggen i dag.

Nikita Klæstrup udsat for misbrug
Nikita Klæstrup udsat for misbrug

Nikita Klæstrups argument er, at hun bare forsøger at opretholde sit look. Hun mener derfor ikke, at hun prøver at ændre sit udseende.

Som kendisbloggeren fortalte til avisen i går, har hun jævnligt fået sprøjtet fylde i sine læber, men eftersom effekten fortaber sig over tid, skal hun engang i mellem have sprøjtet fylde i igen.

Indgrebet ved øjnene, der virker mod sorte rande, har Nikita Klæstrup ikke fået foretaget før, men hun argumenterer stadig med, at indsprøjtningen ikke vil få hende til at se anderledes ud.

- Det eneste, jeg fik gjort, var, at få fjernet sorte rande. Det har den samme effekt som concealer, hvilket I alle sammen er vant til at se mig med, argumenter kendisbloggeren på bloggen.

Video: Nikita og Twerk Queen læser op fra årets frækkeste bog
Video: Nikita og Twerk Queen læser op fra årets frækkeste bog

I indlægget forklarer hun også, at hun går ind for at være ærlig omkring de skønhedsindgreb, hun får foretaget for at forhindre, at folk får en forskruet opfattelse af, hvordan man opnår skønhedsidealerne.

Men hendes læseres negative kommentarer har fået Nikita Klæstrup til at forstå, hvorfor det til en anden gang kan være nemmere at undlade at fortælle om indgrebene:

Ærlig talt, når jeg læser de kommentarer, som jeg får, så kan jeg godt forstå, at nogle hellere vil skjule det. Jeg kunne sagtens lyve og skjule, at jeg har fået lavet mine læber. Men jeg vil bare hellere være en ærlig skønhed end en “naturlig” skønhed.

Til metroxpress fortæller Nikita Klæstrup, at de mange negative kommentarer dog ikke vil få hende til at ændre holdning til sine skønhedsindgreb eller til at være mere privat om de indgreb, hun får foretaget:

- Jeg vil stadig være ærlig. At lyve om det bidrager kun til urealistiske skønhedsidealer, skriver Nikita Klæstrup til metroxpress.Sådan så det ud i torsdags, hvor Nikita Klæstrup fik en omgang med nålen.

Vil du gerne se ud som Nikita Klæstrup? Det behøver du ikke nødvendigvis lægge dig under kvinden for. Du kan i stedet nøjes med at få samme tøjstil som kendissen.

I videoen herunder vise Nikita Klæstrup rundt i hendes garderobe. Meget af tøjet har hun valgt at leje ud.

LÆS OGSÅ: Se billederne! Nikita Klæstrup og veninderne smider ALT tøjet

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup har fået lavet næse

LÆS OGSÅ: Sådan vil Nikita Klæstrup være med til at redde miljøet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Han holdt tungen lige i munden: Et...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Vil undgå katastrofen: Magnussen og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx