Af - 08/09-15 16:45

Naser Khader angriber Anders Breinholt: - Din elendige, fyrede 'Go' Morgen'-vært'Naser Khader angriber Anders Breinholt: - Din elendige, fyrede 'Go' Morgen'-vært'

En kort, men spydig ordkrig mellem den Konservative folketingspolitker Naser Khader og tv-vært Anders Breinholt udspillede sig på Twitter tirsdag morgen. Khader føler sig voldsomt provokeret og udfordrer nu Breinholt til duel.

storybild

(Billede: Polfoto)

Du kender Twitter. Nogle gange går det lige lidt for hurtigt, og tirsdag var det de Konservatives Naser Khader og tv-vært Anders Breinholt, der endte i en lille seriøs ordkrig efter et opslag fra radioværten Mathias Buch Jensen.

Naser Khader: Mazen skal nok klare sig - lad os hellere stoppe blodbadet i Syrien
Naser Khader: Mazen skal nok klare sig - lad os hellere stoppe blodbadet i Syrien

Sidstnævnte delte Naser Khaders Faceboook-opslag, hvori han kritiserer kendte, som kun støtter flygtningene i Rødby for at indkassere billige godhedspoint.
Anders Breinholt så tweetet og skrev straks til Khader:

- Hahaha...For satan. @naserkhaderdk hvad går du egentlig og laver i øjeblikket? En ny fed 'stop Nazi' kampagne?

Khader svarede tilbage:
”@AndersBreinholt ja, svært for tidl elendig og fyret Godmorgen vært og nu ekspert i bananskræld humor at forstå islamismens brutale natur.”

Naser Khader til truende forældre: Aflever passet og få lov til at se dit barn
Naser Khader til truende forældre: Aflever passet og få lov til at se dit barn

Metroxpress ringer til Naser Khader for en forklaring.

- Jeg blev provokeret over, at Anders Breinholt, som aldrig har sat noget på spil, men bare står på sidelinjen og gør grin med folk, gør sig klog på naziislamisme. Jeg tror, han vil ændre holdning, hvis han selv blev truet på livet. Hvad laver han andet end at sidde og kigge på klip og gøre sig munter over det? Hvornår har han forholdt sig til den globale trussel, vi står over for?

Pinligt: Danmarks bedste talkshow-vært kom til at tisse i bukserne under optagelse
Pinligt: Danmarks bedste talkshow-vært kom til at tisse i bukserne under optagelse

Naser Khader har aldrig været gæst hos Anders Breinholt i 'Natholdet'. Han er dog klar på at mødes.

- Jeg ser ikke 'Natholdet'. Kun når jeg sidder og zapper. Men jeg udfordrer ham til en debat, hvor som helst om islamisme.

Anders Breinholt har ifølge sin manager ingen kommentar til Khaders udfordring, så Khader får det sidste ord, hvor han får svaret på Breinholts oprindelige spørgsmål:

- Jeg har ni ordføreskaber, jeg var til møde hos statsministeren i går (mandag, red.) om det flygtningepres, vi oplever. Det virker som om, han ikke følger med i, hvad der sker i samfundet.

LÆS OGSÅ: Sådan føles det at dele navn med en kendis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx