Af - 13/01-17 12:19; Opdateret: 13/01-17 16:41

Paradise-Caroline afslører: Først efter denne date har jeg sexParadise-Caroline afslører: Først efter denne date har jeg sex

'I det her indlæg vil jeg sikkert blive kaldt billig, luder, og jeg ved ikke hvad. Men jeg er ligeglad.' Sådan begynder Caroline Petersen sit nye blogindlæg om sex på dates.

Bildstrecke im Grossformat »
Den blonde paradiso er nemlig nervøs for at blive udnyttet. Klik videre for at læse mange af de andre emner, som hun blandt andet har talt åbent om i medierne. - Det er måske to gange om ugen, jeg ikke lige får vasket den efter brug. Men halvdelen af de gange, jeg bruger dildoen, vasker jeg den lige efter, har 19-årige Caroline Petersen tidligere sagt til metorxpress. Hun forklarer, at den manglende rengøring skyldes ren dovenskab og i de dage, hun er doven, placerer hun bare dildoen i vindueskammen efter brug. Hun har dog aldrig oplevet, at hendes dildo var decideret beskidt, inden hun brugte den igen. - Jeg tror faktisk, jeg onanerer tre-fire gange om ugen, for at jeg hurtigere kan falde i søvn. Det plejer at virke, men nogle gange skal jeg tisse efterfølgende, og det ødelægger det lidt, har Caroline Petersen tidligere sagt til metroxpress. Hun er ikke den eneste, der bruger dette trick. Klik på linket nederst og læs, hvor mange der indrømmer at bruge samme teknik. - Jeg er meget åben omkring dette emne. Jeg bliver tit spurgt, hvor meget jeg egentlig onanerer. Jeg onanerer cirka en gang om dagen alt afhængig af hvor travl, min hverdag har været. Det er behageligt og afslappende at onanere, har Paradise-deltageren tidligere skrevet på sin blog. - Jeg har været sammen med 12 i alt. Jeg er meget åben og ærlig omkring mit tal. Det er synd, at nogen piger føler behov for at lyve om sit tal, for der er ikke noget rigtigt og forkert tal, skriver 19-årige Caroline Petersen på sin blog.

Paradise-Caroline er åben om det meste. Klik dig gennem alle de ting, hun har været åben om.

Nogle venter til efter tredje date, andre har sex på den første, mens få gemmer dem selv til de er blevet gift.

Det er meget forskelligt, hvornår vi er parate til at springe i kanen med en ny, og i et nyt blogindlæg på JuicyPlay løfter Caroline fra Paradise Hotel sløret for, hvor lang tid hun venter med sex, når hun dater en fyr.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte og det kulørte.

- I det her indlæg vil jeg sikkert blive kaldt billig, luder. og jeg ved ikke hvad. Men jeg er ligeglad. Jeg ved selv, at jeg bestemt ikke er billig, så fuck hvad andre tror, sådan skriver 19-årige Caroline Petersen i begyndelsen af sit nye blogindlæg.

Hun fortæller, at hun godt kan se fordelen ved at have sex med sin date efter kort tid, da det også kan være "spild af tid" at lære hinanden godt at kende, hvis man så først efterfølgende finder ud af, at man ikke har god kemi på lagnerne.

Paradise-Carolines aften i fredags forvandlede sig til et mareridt
Paradise-Carolines aften i fredags forvandlede sig til et mareridt

- Så jeg synes hverken, at det er billigt at have sex med en på første, anden, tredje eller fjerde date, skriver hun på bloggen og afslører herefter, hvilket princip hun selv dyrker:

Personligt har jeg en deal med mig selv om, at jeg ikke har sex med en person før minimum fjerde date, men det er udelukkende for ikke at blive udnyttet. Der er så mange fuckboys, og jeg har brug for at vide, at når jeg har sex med en, så er det fordi, at han oprigtigt synes om mig som person og ikke bare fordi, at han er liderlig.

Paradise-Caroline: Her er det vildeste sted, jeg har haft sex
Paradise-Caroline: Her er det vildeste sted, jeg har haft sex

Hun understreger flere gange i indlægget, at hun altså ikke vil have sex på første date, og at det handler om, at hun gerne vil lære personen at kende først for ikke at blive udnyttet.

19-årige Caroline Petersen fra dette års Paradise Hotel.

LÆS OGSÅ: Her er Paradise-Carolines mening om Fie Laursens bror

LÆS OGSÅ: Caroline: Denne paradiso synes jeg er flottest

LÆS OGSÅ: Krigen fortsætter: Fie Laursen svarer igen på Paradise-Carolines video

LÆS OGSÅ: Fie Laursen svinede Paradise-Caroline til: Her er hendes geniale svar

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Dronningen har bedt om, at selv den...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx