Af - 01/08-16 17:34

Britney Spears kommer - måske ubevidst - med sviner til Taylor SwiftBritney Spears kommer - måske ubevidst - med sviner til Taylor Swift

Enten hader Britney også Taylor Swift, eller også er hun bare utrolig glemsom...

Bildstrecke im Grossformat »

Britney er (måske) helt uvidende kommet til at svine Taylor Swift til.

I et interview med det australske radioprogram 'The Kyle & Jackie O Show' blev Britney spurgt om, hvem hun helst vil sidde ved siden af i et fly.

DRAMA! Her er det fulde overblik over Kim og Taylor-fighten
DRAMA! Her er det fulde overblik over Kim og Taylor-fighten

Hun kunne vælge imellem Katy Perry og Taylor Swift, og hendes svar lød sådan:

- Det ved jeg ikke. Det er svært. De er begge så seje. Jeg har mødt Katy Perry hurtigt til premieren på 'Smølferne'. Måske fordi jeg har mødt Katy Perry, så siger jeg Taylor Swift, for hende har jeg aldrig mødt før.

Det er her, at Britney Spears kører lidt af sporet. Hun har nemlig mødt Taylor Swift før. De var begge to til MTV Video Music Awards i 2008, hvor de fik taget et billede sammen, som kan ses herunder:


Taylor Swift er glemt:  Calvin Harris har fundet kærligheden
Taylor Swift er glemt: Calvin Harris har fundet kærligheden

Taylor Swift ligger i krig med flere kendisser for tiden (fx Kardashian-familien, Kanye West, Katy Perry, Calvin Harris), men at der skulle være tale om en bevidst sviner fra Britneys side er nok at stramme den.

I 2008 var Taylor Swift ikke særlig kendt. Hun blev stadig betegnet som en countrysangerinde, og det var et helt år før, at Kanye West afbrød hendes tale til MTV Video Music Awards. En begivenhed, der for alvor fik hendes navn på folks læber.

LÆS OGSÅ: Kim K. snapper afslørende video af Taylor Swift og Kanye

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx