Af Sebastian Kirk - 28/08-17 18:07

Dansk blogger-dronning deler ud af sine KLAMMESTE beskeder i indbakkenDansk blogger-dronning deler ud af sine KLAMMESTE beskeder i indbakken

Bloggeren Twerk Queen har valgt at dele ud af nogle af de værste beskeder, hun har fået i sin indbakke.

storybild

Twerk Queen (th.) - her i selskab med blogger-veninden Irina Olsen, får rigtig mange klamme beskeder fra fremmede mennesker i sin indbakke på sociale medier. (Billede: Emil Hougaard)

Mange piger kender alt til at få spammet sin indbakke på sociale medier med super-klamme beskeder fra fremmede mænd, der tror, de er sexede.

Og hvis man er en offentligt eksponeret kvinde, så er det selvsagt endnu værre. Hos bloggeren Louise Kjølsen - bedre kendt som Twerk Queen - vælter det i hvert fald ind med klamme beskeder fra creepy fyre, og nu har hun valgt at dele nogle af dem i et blogindlæg.

'Det er virkelig, som om internettet bringer det klammeste ud i folk. Der er selvfølgelig altid de der “du er lækker og du har en god røv”-beskeder, men jeg har prøvet at samle de NEXT LEVEL klammo sammen til jer - bare så I kan få et lille indblik i min inbox,' skriver Twerk Queen og lister herefter en mængde mere-end-normalt-klamme beskeder.

Som du måske allerede har gættet, så bevæger mange af beskederne sig under bæltestedet, så det følgende er altså ikke for sarte sjæle.

'Gad godt slikke din fisse og snuse dig i røvhullet,' har en fremmed mand eksempelvis skrevet til hende.

'Du ser godt nok rigtig tiltrækkende ud. Jeg ku slikke dig hele natten før jeg sku bolle dig mhhmm,' lyder det fra en anden,

En tredje mand er så ihærdig, at han rent faktisk prøver at ringe til hende via Facebook Messengers videochat-funktion. Ikke bare én, men seks gange.

Han tager dog ikke teten som Twerk Queens mest ihærdige stalker. En mand har således sendt beskeder til hende jævnligt - på hendes private Facebook-profil, vel at mærke - i mere end to år.

Han sender ofte beskeder som 'Jeg bider ikke, Louise… Kun enden, når den er så god som din,' og 'Kender ikke en mere lækker fregnede røv end din, haps siger jeg bare.'

Han har flere gange forsøgt at invitere hende med på forskellige dates, hvilket hun naturligvis har afvist.

'I løbet af de sidste 2 år har han skiftet fra, at han suuuuuper gerne vil have mig med ud/være min kæreste/knalde mig til at jeg er en klam medie luder, der viser min røv til hele DK's befolkning og fuck mig! Ærligt, fyre som ham her er grunden til at jeg har hemmelig adresse!,' som Twerk Queen skriver.

Du kan se flere klamme og creepy beskeder fra stalker-typer på Twerk Queens blog.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx