Af - 11/04-17 13:21

'Skam'-skuespiller afslører: Jeg er single - men...'Skam'-skuespiller afslører: Jeg er single - men...

Herman Tømmeraas er blevet en populær herre, efter at han har spillet med i norske 'Skam'.

Bildstrecke im Grossformat »

København. Han får pigehjerter til at smelte i den norske hitserie 'Skam', og rollen som penetrator-Chris har gjort, at 20-årige Herman Tømmeraas har brændt sig fast på nethinden hos mange fans.

Den unge nordmand, der i øjeblikket aftjener sin værnepligt i den norske livgarde, er blevet et kendt ansigt, og han kan mærke, at rollen som Chris har medført massiv opmærksomhed.

Det fortæller han til Euroman.dk, der også har spurgt ind til, om den 20-årige skuespiller har modtaget nogle frierier efter sin medvirken i serien.

- Ja, et par stykker. Men de er sjove. De passer godt ind i mikset. Dem må jeg så overveje senere hen. Men jeg gemmer alle mine breve i en kæmpe mappe, siger Herman Tømmeraas til Euroman.dk og fortsætter:

- Hvis jeg nogensinde føler mig nede eller bliver i tvivl om, hvad jeg skal med mit liv, så bliver jeg mindet om, at jeg gerne vil skuespil, fordi folk støtter mig, forklarer han.

Til Euroman.dk fortæller Herman Tømmeraas, at han modtager mange breve fra fans. I starten overvejede han at besvare de mange breve, men med mellem 40 og 50 fanbreve om ugen ville det blive lidt for tidskrævende, erkender han.

Han fortæller desuden, at han er single - men at han håber, at det snart ændrer sig. Det fortæller han til Euroman.dk, men vil ikke afsløre, om det betyder, der allerede findes en ung kvinde i hans liv.

Om Herman Tømmeraas optræder i fjerde sæson af den populære hitserie, hvor første afsnit rullede over skærmen mandag, kan han ikke afsløre noget om.

LÆS OGSÅ: SKAM-skaberen: Derfor laver vi ikke flere sæsoner

LÆS OGSÅ: Nu er det slut: Fjerde sæson af SKAM bliver den sidste

LÆS OGSÅ: Her er favoritten til at blive hovedperson i næste sæson af SKAM

LÆS OGSÅ: TV: Her er det første klip fra SKAM sæson 4

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Astana-dansker om lukningssnak: 'Det...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Er du anspændt og stresset? Giv dig...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx