Af - 16/01-16 11:53

Endelig: Her hylder anmelder nyt album fra CityboisEndelig: Her hylder anmelder nyt album fra Citybois

- Nik & Jay, jeg tror vi har fundet jeres afløsere, lyder det fra anmelder oven på Citybois’ nye udgivelse: ‘What Bois About To’.

Bildstrecke im Grossformat »

Citybois nye ep ‘What Bois About To’ har fået en blandet modtagelse. Metroxpress anmelder gav den kun en ud af seks stjerne. Og det faldt mildest talt ikke i god jord hos de danske fans, som altså ikke er enige i den ringe bedømmelse.

Citygirls angreb musikanmelder efter grov anmeldelse: Se hans svar
Citygirls angreb musikanmelder efter grov anmeldelse: Se hans svar

Nu har ep’en fra Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov dog fået en anmeldelse, som nok kan få lidt mere opbakning blandt fanskaren.

BTs anmelder Michael Charles Gaunt giver dem hele fire ud af seks stjerner.

- Åbneren »What Bois About To« fænger øjeblikkeligt med sine down-pitchede vokaler, synth-hug og house-fornemmelse, skriver han i BT.

Han giver en stor del af æren til de professionelle producere bag udgivelsen, men roser også de to drenges attitude og stil.

- Glem alt om 00ernes generiske boyband-produktioner, hvor musikken går i ét med tapetet. Det her rykker altså ret godt, skriver han i BT.

Sidst men ikke mindst puffer han de to andre og en del ældre drengerøve fra Nordsjælland af tronen.

Det er så afgjort ikke musik for alle. Men som et moderne bud på en frisk opdatering af den ellers så slidte boyband-formular fungerer det. Nik & Jay, jeg tror vi har fundet jeres afløsere.


LÆS OGSÅ: Citybois laver en Kim Kardashian

LÆS OGSÅ: TV: Citybois ser tilbage - SÅ vildt var vores 2015

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx