Af David Andersen - 23/09-17 08:44

Medier: Kylie Jenner er gravidMedier: Kylie Jenner er gravid

Den 20-årige realitystjerne Kylie Jenner venter sit første barn med kæresten Travis Scott, rapporterer flere amerikanske medier.

storybild

Kylie Jenner. (Billede: ANGELA WEISS)

Kardashian/Jenner-familien bliver snart velsignet med endnu et barn. Den 20-årige reality-stjerne og makeup-mogul Kylie Jenner er blevet gravid, skriver flere amerikanske medier.

Ifølge TMZ har stjernen fortalt den glædelige nyhed til sine venner i flere uger, og den påstand bakkes op af blandt andre New York Posts underholdningsmagasin Page Six.

Kylie Jenner skal være blevet gravid med sin 25-årige kæreste Travis Scott, som hun har datet siden april, hvor hun brød med Tyga.

Scott er rapper og bl.a. kendt for megahittene 'goosebumps' og 'pick up the phone'.

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Ifølge Page Six' oplysninger er Kylie Jenner sat til at føde i januar, og hvis det holder stik, har hun formået at holde graviditeten hemmelig for offentligheden i de første 4-5 måneder, hvilket er lidt af en præstation, når man konstant er i pressens søgelys.

TMZ mener desuden at vide, at hun venter sig en pige.

Kylie Jenner er den yngste i Jenner/Kardashian-søskendeflokken, der bl.a. består af Kendall Jenner, Kim Kardashian, Rob Kardashian, Khloé Kardashian og Kourtney Kardashian.

Men hun halter ikke efter, når det gælder popularitet. Med sine knap 100 mio. følgere på Instagram er hun på top 10 over verdens mest fulgte der, og hun betragtes som en af de mest indflydelsesrige kendte i USA.

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Det er hendes rolle i 'Keeping up with the Kardashians' og hendes succesfulde makeup-karriere, som har skabt grobunden for hendes store succes.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Sarah Louise delte vovet billede på...
bt.dk
Influenza-epidemi presser sygehuse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx