Af - 20/07-16 15:44

Dansk supermodel afslører: Sådan drikker du alkohol uden at tage påDansk supermodel afslører: Sådan drikker du alkohol uden at tage på

Den danske topmodel Nina Agdal har et simpelt men effektivt trick til, hvordan man kører den selskabeligt overrislede stil uden at tage på.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis man skal drikke sig lidt fuld, er en god tommelfingerregel at lade være med at blande forskellige former for alkohol.

Det lader den 24-årige danske supermodel Nina Agdal til at se stort på, for hvis man gerne vil holde formen og ikke indtage for mange af de kalorier, der er i mange alkoholiske drikke, kan man med fordel blande to ting:

Champagne og vodka. Ja, du læste rigtigt.

Den alternative opskrift afslørede hun til underholdningssiden Page Six i et videointerview.

- Jeg prøver at undlade at drikke for mange kalorier. Jeg ved ikke, om du ved det, men der er ret mange kalorier i alkohol, så jeg prøver at begrænse mit indtag af stærke drikke.

Modellen, der har haft jobs for mange store mærker, og ikke mindst været undertøjsmodel for Victoria’s Secret, fortæller videre:

- Jeg elsker champagne. Dét, du kan gøre, hvis du bare vil have et par glas champagne, er at tilføje et shot vodka. Så drikker du to glas champagne med et shot vodka i, og så er du kørende.

Topmodellen er blevet meget populær i USA, og hun er sågar begyndt at date selveste Leonardo Dicaprio. De blev spottet på en strand i Malibu i USA.

Det kan du læse meget mere om her.

LÆS OGSÅ: Medie: Leonardo DiCaprio dater dansk topmodel

LÆS OGSÅ: Nina Agdal smider tøjet i samme magasin som Wozniacki

LÆS OGSÅ: Topmodellen Nina Agdal deler nøgenbillede på Instagram

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx