Af - 15/10-14 14:19; Opdateret: 15/10-14 17:10

Se billedet: Her 'afslører' Wozniacki dansk paparazzi-fotografSe billedet: Her 'afslører' Wozniacki dansk paparazzi-fotograf

Den danske tennisdronning slog en kontra til fotografen og lagde ham på Twitter. Men han var slet ikke på jagt efter billeder af hende, viser det sig.

storybild

Caroline Wozniacki tager tilsyneladende hele sagen med et skævt smil. (Billede: Polfoto/arkiv)

Tennisspilleren Caroline Wozniacki tager det tilsyneladende med et smil, at hun også i Danmark kan blive udsat for nærgående paparazzi-fotografer.

Wozniacki befinder sig i disse dage i København og overværede blandt andet landskampen mellem Danmark og Portugal.

Men der er langt mellem opfindsomheden hos professionelle udenlandske paparazzi-fotografer, der blandt andet gør brug af droner, og så de danske.

Det afslører den danske tennisdronning, der siden i går har tweetet om en dansk fotograf, der på bedste paparazzi-manér jagter gode billeder af hende.- Til paparazzien uden for hotellet: Jeg kan godt se dig og dit kamera, selv om du er iført kamuflagetøj og en falsk baby ved dit bryst, skriver tennisstjernen.

Wozniacki taber igen terræn på verdensranglisten
Wozniacki taber igen terræn på verdensranglisten

Alec Baldwin amok: Politiet måtte have forstærkninger
Alec Baldwin amok: Politiet måtte have forstærkninger

Senere forlod hun hotellet, og da fotografen fulgte med, valgte Wozniacki at slå en kontrabold ved at fotografere fotografen.


- Kamuflage-fyren er tilbage. Jeg kan stadig se dig, skriver Wozniacki tydeligvis med et smil på læben.

Men nu viser det sig, at "kamuflage-fyren" aka. fotografen Uffe Kongsted slet ikke er på jagt efter Wozzy, men derimod en helt anden.

Det fortæller han til Ekstra Bladet:

- Jeg er slet ikke her foran Hotel Petri for at tage billeder af Caroline. Jeg er her sammen med en anden fotograf for at tage billeder af en stor amerikansk filmstjerne, der har booket sig ind på hotellet med sin nye kæreste. Jeg ønsker dog ikke at sige, hvilken filmstjerne det er, siger Uffe Kongsted.

Kongsted understreger også, at det bestemt ikke er en falsk, men derimod meget ægte og hjemmelavet baby, han har båret rundt på. Nemlig fotografens fem uger gamle søn Christian.

Noget kunne tyde på, at den ukendte Hollywoodstjerne, fotograferne jagter, er skuespilleren Zac Efron, der ifølge Daily Mail ankom til den danske hovedstad i søndags med en ukendt blondine.

I går lagde Efron et billede af de to foran Michelin-restauranten Noma på sin Instagram-profil.

Cargando

Thx to @ReneRedzepiNoma and team @Nomacph. You've created a sophisticated, one of a kind culinary experience I'll never forget. You rock!

Ver en Instagram

Og noget tyder altså på, at Efron og den mystiske pige er mere interessant end Caroline Wozniacki:

- Hun virker, som om hun har fået stjernenykker. Der er altså andre i verden end Caroline, lyder det fra Uffe Kongsted til Ekstra Bladet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Ti kvinder anklager McDonald's for...
bt.dk
Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx