Af - 02/06-16 21:27

Fra Bubber til Prins Henrik: Så godt går det for swingerklubberneFra Bubber til Prins Henrik: Så godt går det for swingerklubberne

Med Simon Juls åbenhjertige swinger-interview har swingerklubberne nu for alvor gjort deres indtog i mediebilledet. Metroxpress bringer her et overblik over sexklubbernes optur.

Bildstrecke im Grossformat »

Bubber i swingerklub


Foråret 2009
I TV2-programmet ’Danmark ifølge Bubber’ følger vi den generte Bubber på eventyr ind i syndens hule. Bubber smider (næsten) alt tøjet og går i kødet på hr. og fru swingerklub med sine uskyldige spørgsmål.

TV 2

Ole fra 'Landmand søger kærlighed': - Sådan går det i dag
Ole fra 'Landmand søger kærlighed': - Sådan går det i dag

Live fra swingerklubben


Efteråret 2009
Casper Christensens knivskarpe satire-skribenter opfinder i fredags-showet ’Live fra Bremen’ en gennemgående ’swingerklub’-sketch, hvor typer som Esben Pretzmann og Lars Hjortshøj iført ’nøgen’-dragter fyrer den ene hotdog-joke af efter den anden.

Scanpix

Swinger-Ole


November 2015
Efter et par års swinger-stilhed chokerer landmanden Ole hele Danmark, da han i bedste sendetid afslører overfor sine tre bejlere i ’Landmand søger kærlighed’, at han er hyppig gæst i den lokale swingerklub. Swinger-Ole vinder et par måneder senere juryens special-pris ved årets Reality Awards i Cirkusbygningen.

Scanpix

Bubber har fået en indskærpelse: Flere klager over droner
Bubber har fået en indskærpelse: Flere klager over droner

Swinger-prinsen


December 2016
Den 23. december holder prins Henriks bil pludselig ulovligt parkeret foran en swingerklub i Aarhus. Kongehuset udtaler, at Henrik blot var i biografen ved siden for at se filmen ’Macbeth’. Hvorfor bilen skulle holde så kækt parkeret, melder historien intet om.

Emil Tanghøj Munkholm

Prins Henrik-effekten: Swingerklub nyder godt af prinsgemalen
Prins Henrik-effekten: Swingerklub nyder godt af prinsgemalen

Swinger-film


Maj 2016
På Ærø i det Sydfynske øhav begynder optagelserne til en ny, dansk film med arbejdstitlen ’Swinger’. Martin Buch og Rasmus Botoft fra ’Rytteriet’ spiller overfor skuespillere som Mille Dinesen, Birthe Neumann og Lisbeth Wulff i en folkekomedie med en swingerklub som omdrejningspunkt. Filmen forventes at få premiere i starten af efteråret.

Scanpix

Swinger-Simon


Juni 2016
Komiker, radiovært, landmand mm. Simon Jul fortæller åbenhjertigt i et interview til magasinet Alt for damerne om sine oplevelser med swingerklubber, og hvordan han vil anbefale det til alle, hvor parforholdet er gået lidt i stå.

Scanpix

LÆS OGSÅ: Kongehuset: Derfor parkerede prins Henrik foran swingerklub

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx