Af - 16/12-15 08:49

Husker du lillesøsteren fra 'Pagten'? Sådan ser hun ud i dagHusker du lillesøsteren fra 'Pagten'? Sådan ser hun ud i dag

Andrea Heick Gadeberg spillede i 2009 lillesøsteren Karla i DR's julekalender 'Pagten'. I dag går hun i gymnasiet og har i stedet kastet sig over musikken. Og så drømmer hun om at flytte til New York.

Bildstrecke im Grossformat »

Andrea overtager i dag metroxpress' Snapchat-profil. Følg med på 'mxfesten'.

Da Andrea Heick Gadeberg i 2009 fik rollen som lillesøsteren Karla i DR's julekalender 'Pagten', blev hun den anden i sin familie til at sprede julestemning på tv. Hendes mor, skuespiller Trine Gadeberg, spillede nemlig nissen Pyt seks år tidligere i 'Nissernes Ø'.

- Min mor vidste slet ikke, at jeg gik til casting på 'Pagten', husker Andrea i dag tilbage med et grin.

LÆS OGSÅ: Husker du Wilhelm fra 'Brødrene Mortensens jul'? Sådan ser han ud i dag

- Jeg havde set på bagsiden af Politiken, at der var casting i København. Vi boede i Kolding, så uden mine forældre vidste det tog jeg derover for at komme med. Jeg var jo kun 9-10 år gammel, så det var ret vildt, men jeg endte med at få rollen, så det var jo helt vildt.

LÆS OGSÅ: Husker du skeen og Max og Antonette? Nu lukker Børnenes Trafikklub

Hun havde i forvejen en lille smule skuespilerfaring fra Fredericia Teater, hvor hun blandt andet havde spillet med i musicalen 'Sound of Music', men det var alligevel ret stort at blive en del af årets tv-julekalender.

- Jeg har jo altid fulgt min mor på sidelinjen, så vidste, hvad det gik ud på, men det var ekstremt underligt pludselig at blive genkendt, når man for eksempel var i Netto.

LÆS OGSÅ: Husker du prins Valentin fra 'Jul på Slottet'? Sådan ser han ud i dag

Andrea holder stadig kontakt med sine 'Pagten'-kollegaer. Særligt de to andre piger, der spillede nissen Lyda og storebroderen Maltes klassekammerat Viji, besøger hun engang imellem.

- I dag er jeg flyttet til København, hvor jeg går i 2.G på Christianshavn gymnasium. Jeg har kastet mig over musikken og regner snart med at kunne udgive en single i samarbejde med en dj.

LÆS OGSÅ: Husker du Sus fra 'Julestjerner'? Sådan ser hun ud i dag

Derudover drømmer Andrea om at flytte til New York og bo i en lille ydmyg lejlighed og bare skrive musik.

- Det kunne være fedt, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Husker du Malte fra 'Pagten'? Sådan ser han ud i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx