Af - 26/12-16 11:26

Ikke til at kende! Her er de sidste billeder af George MichaelIkke til at kende! Her er de sidste billeder af George Michael

I den sidste tid viste George Michael sig ikke offentligt. De seneste billeder af verdensstjernen vidner måske om, hvorfor.

storybild

(Billede: © Suzanne Plunkett / Reuters)

Det kom som et chok for de fleste, da nyheden om George Michaels alt for tidlige død slap ud sent søndag aften.

Endnu en superstjerne: George Michael er død
Endnu en superstjerne: George Michael er død

Den verdenskendte stjerne blev kun 53 år, og op til sin bortgang holdt George Michael sig ude af rampelyset. Således er de sidste, kendte billeder af superstjernen taget helt tilbage i september - og han er næsten ikke til at genkende:


På billederne - som du kan se HER - oplever man en noget rundere George Michael end sædvanligt. Stjernen er affotograferet ved en restaurant i Oxfordshire.

Om der er tale om sygdom eller overvægt er svært at vurdere, men det er ikke ukendt, at den verdenskendte sanger længe har lidt af alvorlige helbredsproblemer. Således var Wham!-forsangeren ved at dø af en lungeinfektion i 2011. Efter behandlingen gav han en tårevædet hilsen til sine fans uden for sit hjem i London:

George Michael led i løbet af sit liv også af både angst og depressioner, og var ad flere omgange afhængig af stoffer. Noget, som 'Last Christmas'-sangeren også talte åbent om.

Ifølge Thames Valley Police er der dog ikke nogen mistænkelige omstændigheder omkring sangerens død, der kom som følger af et pludseligt hjertesvigt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Juice tilbagekaldes fra Coop-butikker
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx