Af LAURA RODE NYGAARD - 26/04-17 13:09

Fetterlein om billedet, alle taler om: - Jeg har aldrig oplevet noget lignende!Fetterlein om billedet, alle taler om: - Jeg har aldrig oplevet noget lignende!

"Det er bare væltet ind med beskeder, siden billedet blev lagt på nettet. Aldrig nogensinde har jeg fået så mange. Ikke engang, da min tenniskarriere var på sit højeste."

storybild

(Billede: Scanpix/Nils Meilvang)

Internettet glødede, da den første trailer og omtale af TV3-programmet 'Min fede træner' blev offentliggjort.

Først grundet fremstillingen af overvægtige og degraderingen af et sundhedsproblem til underholdning - siden over Frederik Fetterleins aparte måde at indtage en pizza på.

Programmets fire deltagere tæller tv-personlighed og tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein, blogger Mascha Vang, personlig træner og tidligere nøgenmodel Kira Eggers samt vejrvært og Vild med Dans-vinder Sara Maria Franch-Mærkedahl. De skal først tage på for derefter sammen med fire almindelige, overvægtige danskere at forsøge at smide de overflødige kilo igen.

Blodet sprøjtede: Fetterlein tæt på at miste et øje
Blodet sprøjtede: Fetterlein tæt på at miste et øje

GENIALT: Fetterlein vil være skuespiller - Se hans skøre casting-video
GENIALT: Fetterlein vil være skuespiller - Se hans skøre casting-video

På promofotos ser man derfor fire overvægtige versioner af de ellers så slanke tv-stjerner træne i en gymnastiksal og mæske sig i slik og pizza. Og netop pizzaen er blevet genstand for næsten lige så meget kontrovers som programmets præmis.

På billedet vælger Frederik Fetterlein nemlig at spise pizzaen fra skorpen. Noget, Frederik Fetterlein siden har måttet høre rigtig meget for, fortæller han til BT.

»Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det er bare væltet ind med beskeder, siden billedet blev lagt på nettet. Aldrig nogensinde har jeg fået så mange. Ikke engang, da min tenniskarriere var på sit højeste. Det er helt vanvittigt. Folk spørger, hvorfor jeg spiser på den måde, og flere har sammenlignet mig med Trump. Det er ret sjovt,« siger Frederik Fetterlein med henvisning til en Pizza Hut-reklame fra 1995, hvor Donald Trump og hans daværende kone Ivana Trump nyder en pizza med fyld i skorpen. Her spiser den nuværende amerikanske præsident på nøjagtig samme aparte måde.

Var det fotografen, der instruerede dig i at holde pizzaen sådan, så man bedre kunne se den på billedet, eller spiser du simpelthen pizza fra skorpen?

»Jeg tror selv, jeg har stået sådan med den. Det var ikke gennemtænkt, så jeg kan faktisk ikke helt huske, hvordan det skete. Men det er typisk mig. Jeg laver alle mulige fjollede ting. Og det kan da også godt være, pizza smager bedre på den måde,« siger Frederik Fetterlein.


Normalt spiser han ellers ikke pizza fra skorpen og ind, fortæller han. Derfor måtte han også skuffe nogle unge mænd, der havde kontaktet ham på Facebook.

»De havde set billedet og haft det sjovt med det, og derfor ville de holde en 'Fetter-fest', hvor man blandt andet skulle spise pizza på 'Fetter-måden'. Og så spurgte de, om jeg ikke kunne komme ud og spise pizza sammen med dem. Men det er altså ikke sådan, jeg spiser normalt,« siger Frederik Fetterlein, der endte med at afslå middagsinvitationen.

I 'Min fede træner' skal fire kendte hjælpe fire ukendte, overvægtige danskere til at tabe sig. Men først skal de selv tage cirka 20 procent af deres kropsvægt på for at føle, hvordan det er at være tyk.

Vanvittig smash: Se Mads Mikkelsen udfordre Michael Maze i bordtennis
Vanvittig smash: Se Mads Mikkelsen udfordre Michael Maze i bordtennis

På promobillederne for programmet kan man se, hvordan de fire kendte pruster og stønner i en gymnastiksal bærende på væsentligt flere kilo, end de normalt optræder med på den røde løber.

Frederik Fetterlein kan dog afsløre, at han ikke var i nærheden af at tage de forventede kilo på under optagelserne. Derfor er det heller ikke hans egen krop, som man ser på det omtalte pizza-billede.

»Og det er heller ikke en polstret dragt. Det er ren photoshop,« siger han om bildækket og hamsterkinderne.

Andet afsnit af 'Min fede træner' sendes onsdag kl. 20 på TV3.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
FCK gav ungt talent debut - men siger...
bt.dk
Axelsen kæmper mod tiden: Nu afgøres...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx