Af - 22/01-16 11:37

Amerikanske medier gløder: Miley Cyrus skal giftesAmerikanske medier gløder: Miley Cyrus skal giftes

Liam Hemsworth og Miley Cyrus er ifølge utallige amerikanske medier tilbage sammen og er blevet enige om, at nu skal de giftes.

Bildstrecke im Grossformat »

Amerikanske medier kæmper i disse timer om at få den første officielle kommentar fra Miley Cyrus, der angiveligt har fundet sammen med ekskæresten, 'Hunger Games'-stjernen Liam Hemsworth. Efter et par års on/off-forhold fortæller kilder tæt på, at de nu er blevet forlovet.

TV: Miley Cyrus klædt ud som 'sexet' bongrygende ble-baby i ny musikvideo
TV: Miley Cyrus klædt ud som 'sexet' bongrygende ble-baby i ny musikvideo

Liam Hemsworth friede allerede tilbage i 2012, men parret gik fra hinanden et år senere. Dengang skulle familien Hemsworth ikke have været for begejstret for Miley Cyrus vilde ry.

De to teenageidoler blev spottet sammen nytårsaften, og nu skulle Miley Cyrus være flyttet sammen med Liam Hemsworth i hans bolig i Malibu. Hun skulle ydermere have fundet sin gamle forlovelesring frem igen.

TV:  Anne Hathaway tager tykt pis på Miley Cyrus
TV: Anne Hathaway tager tykt pis på Miley Cyrus

En kilde siger til People Magazine:

- Miley er utrolig lykkelig for at være blevet forlovet med Liam igen. Det virker måske forhastet, men de har været ret tætte de sidste par måneder, de har blot ville holde deres forhold udenfor mediernes søgeløs for at have ro til at finde ud af det hele.

En anden kilde fortæller, at Miley virkelig gerne vil giftes. Liams familie har været tøvende omkring hendes vilde fortid, men er blødt op, efter de har lært hende bedre at kende i løbet af juleferien.

TV: Se beviset - Miley Cyrus KAN rent faktisk synge og hun synger FANTASTISK
TV: Se beviset - Miley Cyrus KAN rent faktisk synge og hun synger FANTASTISK
LÆS OGSÅ: Mystisk udmelding: Er det slut med Miley Cyrus?

LÆS OGSÅ: Galleri: Kontroversiel fotograf tager billeder af HELT nøgen Miley

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx