Af - 09/08-15 17:06

Joey Moe giver sin søn helt specielt navn: Fik hjælp af numerologJoey Moe giver sin søn helt specielt navn: Fik hjælp af numerolog

Den 6. juli 2015 blev Joey Moe og hustru Zenia forældre for første gang, da deres lille søn Elion Phelix kom til verden. Det er en hård balancegang at holde popkarrieren kørende samtidig, fortæller den nybagte popfar til metroxpress.

storybild

(Billede: Sony Music)

Det sidste års tid har Joey Moe hjulpet unge talenter i TV 2's børne-sangkonkurrence 'Voice Junior'. Midt i forberedelserne til sæson 3, har den 30-årige popstjerne nu fået sin egen lille søn at holde styr på.

- Jeg har brugt de sidste ni måneder på at sige, at der ikke er nogen forskel. Men det er der, griner Joey Moe, der den 6. juli blev far for første gang til sønnen Elion Phelix.

TV: Fans laver video med Joey Moe
TV: Fans laver video med Joey Moe

- Jeg er meget ambitiøs med mine ting og sidder meget i studiet samtidig med, at jeg er på sommerturné, så jeg har aldrig haft så travlt før. Hvis jeg om 30 år skal kunne sige, at jeg var en god far, så skal der eddermame jongleres og droppes nogles timer søvn i døgnet, fortæller han.

Det særlige navn, som Joey Moe beskriver som 'nærmest fantasy-agtigt', fandt han i fællesskab med sin kone Zenia, der er numerolog, og en af hendes kollegaer.

Du gætter aldrig hvad de laver til hverdag
Du gætter aldrig hvad de laver til hverdag

- Vi startede med 100 navne hver, så skar vi det ned til 15, vi kunne blive enige om. Efter tre dage kom vi frem til Elion Phelix. Det er ret fedt, at der ikke er så mange, der hedder det.

På turné holder Joey Moes hustru ham ajour med Elion via Snapchat, og så sørger han ellers for at være så meget til stede som muligt, når han er hjemme.

Ligesom Medina: Shaka Loveless vil have polititilhold
Ligesom Medina: Shaka Loveless vil have polititilhold

-Når jeg er der, har han spist og sovet, så jeg har alle de fede tider, hvor han bare synes, far er den vildeste. Så jeg er ret heldig, haha.

Se billeder af Joey junior på Instagram HER.

Joey Moe spillede i weekenden på årets Smukfest. I den kommende uge begynder auditions til 'Voice Junior 3'.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx