Af - 16/05-16 14:23

Supermodel laver regler for fans: Sådan skal I IKKE fotografere migSupermodel laver regler for fans: Sådan skal I IKKE fotografere mig

Den amerikanske supermodel Gigi Hadid er træt af lidt for ivrige fans.

Bildstrecke im Grossformat »

21-årige Gigi Hadid er om nogen vant til at blitzen konstant blinker, men nu er det alligevel blevet for meget for den unge supermodel.

I en opdatering på Twitter gør hun sine fans opmærksomme på, hvor grænsen går:

"Jeg elsker jer, og jeg gør altid mit bedste for at tage billeder med jer, når I venter, men uden for mit hjem er over stregen. Tak for forståelse," skriver supermodellen på Twitter.


Gigi Hadid har tidligere sagt fra på de sociale medier. I efteråret gav hun sine 'mobbere' igen i et langt opslag, hvor hun beskrev, hvor træt hun var af, at folk nedgjorde hende og hendes krop.

Supermodel Gigi Hadid viser sig frem i fræk swimsuit-kampagne
Supermodel Gigi Hadid viser sig frem i fræk swimsuit-kampagne

"Jeg er et menneske og vil ikke lyve. Jeg har ladet negativiteten påvirke mig. Når man når til dette punkt, er det vigtigt at revurdere, hvorfor du laver, hvad du gør. Hvad dit budskab er. Hvad du har at sige?" skriver hun blandet andet og fortsætter:

"Jeg håber, at alle kommer til et sted i deres liv, hvor de hellere vil snakke om de ting, der inspirerer dem i stedet for de ting, der bringer andre ned."LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Sexet Kardashian-søster forarger - det ligner jo en...

LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner om at skifte køn tilbage til mand: Her er sandheden

LÆS OGSÅ: Medie: Reality-babe er blevet single

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Kunder evakueret fra stort...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx