Af Fie West Madsen - 06/11-17 18:45

Hollywood-stjerne med overraskende udmelding: - Jeg har ikke brug for pengeneHollywood-stjerne med overraskende udmelding: - Jeg har ikke brug for pengene

George Clooney er ikke så pjattet med skuespil længere.

storybild

George Clooney til Toronto Filmfestival i september, hvor hans nyeste film 'Suburbicon'. (Billede: GEOFF ROBINS)

En af Hollywoods helt store stjerner gennem mange år, George Clooney, prioriterer ikke længere at spille skuespil og lave film. Årsagen? Han synes egentlig, han har penge nok.

Det fortæller den 56-årige skuespiller i et større interview med The Sunday Times.

Clooney er netop nu aktuel med filmen 'Surburbicon', som han instruerer, mens Matt Damon og Juliane Moore spiller hovedrollerne i filmen. Og står det til George Clooney, er det ikke længere ham selv, der skal spille de store hovedroller, som han ellers har gjort det gennem en lang karriere.

Han fortæller til The Sunday Times, at han har spillet skuespil gennem mange år, og i en alder af 56 er han ikke længere den oplagte førsteelsker-rolle - og bør i øvrigt heller ikke være det.

Skuespilleren fastslår samtidig, at han har tjent mere end rigeligt, og derfor ikke behøver vælge roller for pengenes skyld.

»Men hør, hvis nogen har en rolle svarende til Paul Newmans i 'The Verdict', så er jeg klar. Men der er ikke mange som den. Skuespil plejede at være måden, jeg betalte min husleje på, men jeg har solgt en tequila-virksomhed for en milliard fucking dollars (ca. 6,4 milliarder kroner red.). Jeg behøver ikke pengene,« siger George Clooney til The Sunday Times med henvisning til tequila-brandet Casamigos, som han har solgt og tjent gode penge på.

Den populære Hollywood-stjerne understreger dog, at han gennem de seneste mange år har brugt sine penge og indflydelse på at kæmpe for små film, som ikke ville være blevet lavet uden hans hjælp. Og det har han tænkt sig at blive ved med - også hvis det kræver, at han inddrager sig selv.

»Jeg plejede jo at lave kaffereklamer,« siger Clooney med henvisning til hans årrække som ansigt for Nespresso.

Clooneys nyeste film 'Surburbicon' har dansk premiere den 7. december.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
23-årige Enna stillede et...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx