Af - 15/12-16 17:52

Linse: Sådan vil jeg tage hævn efter Mopper-svinerLinse: Sådan vil jeg tage hævn efter Mopper-sviner

Lad os håbe for Karen Thisted, at hun ikke støder på Linse.

Bildstrecke im Grossformat »
- Linse (Kessler, red.) var blevet tvangsfjernet fra hende ('Mopper', red.), hvis hendes opvækst havde fundet sted i dag. Linses hjerteskærende beretninger om barndommen på Bryggen har gjort, at jeg aldrig har kunnet tåle synet af Mopper. Hun drak som en havnearbejder på Bryggens værtshuse, og den arme Linse var alle nætter overladt til sig selv og Moppers ligegyldighed. Sikken en kold kvinde der kan efterlade sit barn til ensomhed.' - Karen skal lære, En gang for alle, at hun KAN løbe ind i den forkerte, mig, som ikke har tænkt sig at lade noget som helst ligge. De to kvinder har sammen lavet tv-programmerne 'Mormors bordel'. Patricia Mopper Christiansen blev 78 år gammel. Hun døde for en måned siden. Her følger man de tre kvinders liv på Islands Brygge. Serien har kørt i mange sæsoner, og den har i sandhed gjort familien Kessler endnu mere endte, end de var i forvejen på grund af Mikkel Kessler, som er professionel bokser. Mikkel medvirker ikke i programmet. Karen Thisted er foruden at være klummeskribent også forfatter. Hun har skrevet flere bøger, blandt andet bestselleren 'Det skal mærkes at vi lever', som er en interviewbog med Benny Andersen og Johannes Møllehave. I 2013 rasede hun på Facebook over de mange folk, der ringede på hendes dørklokke. - Til dem som tror, at det er i orden at kime på min PRIVATE dør, må jeg virkelig pointere.. DET ER IKKE I ORDEN! Jeg VIL ha min private fred, den har jeg SÅ meget brug for, da jeg er meget "på" altid, skriver Linse Kessler til sine mange fans, skrev hun på Facebook.

Klik her og læs mere om striden og personerne involveret i den.

I sidste uge skrev journalist Karen Thisted en klumme i Ekstra Bladet, hvor hun beskyldte Linse Kesslers netop afdøde mor 'Mopper' for at være en dårlig mor.

Det fik Linse op i det røde felt, som gik til tasterne på Facebook.

Linses vrede fik så i tirsdags Karen Thisted til at give realitystjernen en undskyldning, og den takkede Linse efterfølgende for på sin Facebook.

Og her troede vi så, at striden var blevet begravet, men nej.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte.

Tirsdag aften holdt Linse sit talkshow, ’Linse Uden Filter’ i Ringsted Kongrescenter, og her nævnte hun selv sagen. Til den propfyldte sal har hun blandt andet sagt:

Jeg sparker hende (Karen Thisted, læs) over skinnebenet, hvis jeg nogensinde ser hende. Og så siger jeg, ’det var ikke med vilje’. Så kan hun lære det.
Det sagde hun ifølge Ekstra Bladet.

Linses kontante udmelding kommer efter, at Karen Thisted, i forbinelse med sin undskyldning, også fik sagt, at hun dog ville skrive det samme igen, hvis det var.

- Så bliver det sgu ikke fladere, sagde Linse som kommentar til undskyldningen onsdag aften i kongrescentret.

Hun omtalte også Karen Thisted som en "Satans kælling".

Så selvom den storbarmede kvinde fra Bryggen har sagt tak for Karens undskyldning på Facebook, tyder noget på, at striden ikke helt er begravet.

Sagen kort - her kan du læse mere om striden mellem Linse Kessler og Karen Thisted


I sidste uge skrev journalist og klummeskribent Karen Thisted en klumme i Ekstra Bladet med titlen: 'Derfor kunne jeg ikke tåle synet af Mopper'.

I klummen skrev Karen Thisted blandt andet:

Linse (Kessler, red.) var blevet tvangsfjernet fra hende ('Mopper', red.), hvis hendes opvækst havde fundet sted i dag. Linses hjerteskærende beretninger om barndommen på Bryggen har gjort, at jeg aldrig har kunnet tåle synet af Mopper. Hun drak som en havnearbejder på Bryggens værtshuse, og den arme Linse var alle nætter overladt til sig selv og Moppers ligegyldighed. Sikken en kold kvinde der kan efterlade sit barn til ensomhed.


I weekenen blev Linse gjort opmærksom på klummen. Og hun blev vred. Rigtig vred. På sin Facebook skrev hun:

- Karen Thisted, denne gang fik du pisset på den forkerte datter! Du kommer til at gi' os en undskyldning, på den ene eller den anden måde. Det er så ondt og modbydeligt, skrev Linse og fortsatte:

- Karen skal lære, En gang for alle, at hun KAN løbe ind i den forkerte, mig, som ikke har tænkt sig at lade noget som helst ligge.


Det fik tirsdag aften Karen Thisted til at give realitystjernen en såkaldt undskyldning. Men med et 'men':

- Hvis Linse vil have mig til at sige undskyld, så gør jeg det gerne. Men jeg har ikke fortrudt, at jeg skrev, som jeg gjorde, fastslog Karen Thisted overfor Ekstra Bladet.


Karen Thisteds svar var tilsyneladende nok til at bløde Linse Kessler op. I hvert fald skrev Linse Kessler følgende på Facebook:

- Karen T siger undskyld, og jeg siger hermed tak (...) Sidder nu med en følelse af retfærdighed for min kære mor, og det er sgu dejligt.

Efter undskyldningen skrev Linse til Ekstra Bladet, at hun nu betragtede "sagen" som lukket.


Onsdag aftes har Linse ifølge Ekstra Bladet sagt til sit foredrag, at hun godt kunne finde på at sparke Karen Thisted over skinnebenet, hvis hun så hende.

LÆS OGSÅ: Er de den nye 'Familien fra Bryggen'? Se hvilken familie TV3 nu vil følge

LÆS OGSÅ: Linse i rørende video: Mopper er ved min side altid

LÆS OGSÅ: Linse: Det skal der ske med Moppers efterladte hund

LÆS OGSÅ: Linse om Moppers begravelse: - Det er ikke sikkert, det er helt lovligt

LÆS OGSÅ: Linse taler ud om 'Moppers' død på DR1 i aften

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Prins Nikolai er på...
bt.dk
Amalie Dollerup efter premieren: Jeg...
bt.dk
Læge kiggede stortalent i øjnene, da...
bt.dk
Er dette billedet, der viser, at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx