Af - 19/05-14 14:10; Opdateret: 19/05-14 17:56

Paradise-Martin er ude af fængslet: Frygtede medfangerneParadise-Martin er ude af fængslet: Frygtede medfangerne

Den aarhusianske humørbombe er ude af fængslet og kan atter passe arbejdet i grønthandlerbutikken samt kæresten Anna Due.

storybild

Martin Hjort deltog i 2013-udgaven af Paradise Hotel som 30-årig, hvilket gav ham tilnavnet 'Ham den gamle'. (Billede: Polfoto/arkiv)

Martin ‘Ham den gamle’ Hjort kan atter passe sin gravide kæreste, Anna Due.

Paradise-fyren har siddet fængslet siden den 17. marts grundet en voldsdom, men efter at have afsonet en tredjedel af sin straf ansøgte han om at blive overflyttet til Pension Skejby, hvor han vil være indtil hans prøveløsladelse træder i kraft den 27. juni. Og det giver ham mulighed for at hjælpe kæresten.

- Jeg har fået en udstationering, hvilket vil sige, at jeg skal passe mit arbejde og vende tilbage inden klokken 23. Jeg sover på pensionen hver nat, men efter arbejde kan jeg tage over og passe Anna, og hun kan også være på pensionen, så det var hovedårsagen til, at jeg ansøgte, fortæller Martin Hjort med tydelig glæde i stemmen.

- Anna bor i mit hus alene. Hun har ikke så mange venner eller familie i Aarhus, så hun er lidt afhængig af mig under graviditeten. Det er selvfølgelig dejligt nu at kunne være der for hende. Anna er rigtig glad og i godt humør nu, uddyber han.

Realitystjerne skal i fængsel: Timingen er uheldig
Realitystjerne skal i fængsel: Timingen er uheldig

Kjeldbjerg målløs efter attentat i 'Et ton cash'
Kjeldbjerg målløs efter attentat i 'Et ton cash'

Fik god griner i fængslet
Som et kendt ansigt fra tv kunne man frygte, at Martin Hjort ville blive et jaget bytte i fængslet, men det var slet ikke tilfældet, fortæller han.

- Jeg har siddet i fængsel én gang før, så jeg kender godt jargonen, og jeg sørgede bare for at passe mig selv, snakke pænt til folk og lade være med at spille smart. Så der har slet ikke været nogle problemer. Der var da også en del folk derinde, som havde en god griner på over, at jeg var der. Rygtet spredtes hurtigt, forklarer han.

Det så du ikke på tv: Så rasende var Martin og Stolle
Det så du ikke på tv: Så rasende var Martin og Stolle

Var du nervøs for, hvordan dine medfanger ville tage imod dig?

- Jeg havde da frygtet, at folk ville have et negativt syn på mig, fordi jeg har været på tv, og jeg havde sagt til mig selv, at jeg ikke ville finde mig i hvad som helst, så hvis nogen ville overfalde mig, ville jeg selvfølgelig forsøge at forsvare mig. Men heldigvis blev det ikke nødvendigt. Folk var virkelig cool, og jeg fortalte selvfølgelig nogle sjove historier fra bag om produktionen, så folk har jo skraldgrinet af det.

Anna Due, der også er kendt fra Paradise Hotel, er sat til at føde den 2. august.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

30 millioners forskel: Her er de...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Den verdenskendte svenske musiker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx