Af - 13/04-16 22:32

Lukas Graham skal være farmandLukas Graham skal være farmand

Gigastjernen Lukas Graham er kommet med en noget overraskende udmelding. Han skal være far. USA-turnéen ser ud til at få en lille pause, når barnet kommer.

Bildstrecke im Grossformat »

Midt i deres kæmpe udlandssucces og turné i USA ovre på den anden side af Atlanten, overdøver nyheden om, at Lukas nu skal være far, nu lidt det hele. 2016 tegner til at blive ét af det helt store år for den efterhånden verdensberømte forsanger.

Det skriver Politiken.

Ny rekord gør det svært for Lukas Graham at sove
Ny rekord gør det svært for Lukas Graham at sove

- Jeg er simpelthen så glad. Til september kommer der en lille guldklump til verden, og vi glæder os helt utroligt meget, fortæller Lukas Graham Politiken midt under sin tourné i Redding, Californien.

Barnets kommen gør, at bandet sætter deres turné på pause. Det bliver dog kun et par måneder, men nok til at bandet ikke kommer til at turnere til efteråret. Ren prioritering fra den kommende fars side af.

Lukas Graham
Lukas Graham "snød" sig til succes i Danmark: - Vi havde brug for en historie

- Der (til efteråret, red.) skal det handle om familien for mig, selvom jeg naturligvis burde være ude at spille og bakke pladen op. Men det her er jo uendeligt meget vigtigere, siger Lukas Graham til Politiken.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham fejlciteret i USA: - Jeg har enorm respekt for Adele

LÆS OGSÅ: Vild succes: Lukas Graham slår ny rekord

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx