Af - 13/11-15 13:06

Lina Rafn holder vanvittig fødselsdagsfest: Her er hendes planLina Rafn holder vanvittig fødselsdagsfest: Her er hendes plan

39-årige Lina Rafn føler sig langt fra 40, fed og færdig. Tværtimod. Sammen med gå-i-byen-makkeren Henry Hansen har hun lørdag planlagt en vanvittig fødselsdagsfest for 800 mennesker i København.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du lørdag ser Lina Rafn drøne gennem Københavns gader i en stor party-bus, så er den god nok. Infernal-sangerinden holder nemlig sammen med sin ven Henry Hansen kæmpe fødselsdagsfest og har tænkt sig at lægge byen ned i anledningen af, at det er hendes sidste år i 30'erne.

Chok: Den nye 'X Factor'-dommer kan ikke se forskel på Citybois
Chok: Den nye 'X Factor'-dommer kan ikke se forskel på Citybois

- Jeg tænkte, at det var den sidste fødselsdag, der var sjov at fejre, før det næste år begynder at gøre nas, fortæller Lina Rafn. Hun siger det med et grin, for da hun meldte sådan ud overfor sine Facebook-venner, fik hun klar besked.

- Jeg arbejder til daglig så meget, at jeg ikke får set mine venner, så jeg har inviteret 800 mennesker, som jeg savner rigtig meget. En pige jeg dansede med i Cirkusrevyen i 1993 skrev til mig, at hun var altså over 50, og hun havde det fucking fint, så jeg skulle bare slappe af, haha.

TV: Lina Rafn og Jógvan er ikke heeelt enige om hvad der skal ske efter 'X Factor'
TV: Lina Rafn og Jógvan er ikke heeelt enige om hvad der skal ske efter 'X Factor'

Lina Rafn føler sig heller ikke ældre. Hun synes kun, livet er blevet sjovere med årene.

- Erfaringen har givet mig mere ro på. Tidligere kunne man nemt gå i panik, hvis tingene ikke gik, som det skulle, men nu har jeg mere is i maven. Festerne er også kun blevet sjovere, og med hensyn til Infernal er det hele kun blevet vildere.

Fødselsdagsfesten begynder 16:30 på D'Angleterre, så kører de 80 mennesker i partybus til Kødbyen, videre til PapirØen for så at ende på natklubben Klosteret, hvor der som nævnt er inviteret 800 festglade mennesker.

Dansk sangerinde lever som en dukke: 'Jeg har fundet mit kald'
Dansk sangerinde lever som en dukke: 'Jeg har fundet mit kald'

- Vi afleverer min datter hos hendes mormor fredag, og så starter vi op. Vi har aftalt, at jeg skal styre min brandert, indtil jeg har hilst på alle, men efter midnat, kan jeg ikke love, at jeg kan stave mig eget navn.

Bonus-materiale:

Hvorfor holder du festen nu? Du har jo fødselsdag i august.

- Jeg har ikke haft tid før. Jeg plejer heller ikke at gøre noget stort ud af min fødselsdag. Normalt er det bare helt stille og rolig med min nærmeste familie, hvor vi måske tager en tur i Tivoli og spiser boller.

I har lige været på en intim-turné med Infernal. Er det fordi, I er nået op i alderen?

- Nej, det var bare for at prøve noget helt andet. Med alderen er der kun kommet mere smæk på Infernal. Vi har 20-års jubilæum i 2017, så i 2016 holder vi en pause med turné for at kunne gøre klar til den helt store turné, hvor vi tager hele turen rundt. Så vil vi også gerne snart have noget nyt musik ud, så det kommer vi også til at koncentrere os om.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Danskere søges til at teste buttplugs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx