Af - 21/09-16 19:11

Botox-kongen: Derfor skal du IKKE have botox i bollerneBotox-kongen: Derfor skal du IKKE have botox i bollerne

Flere mænd efterspørger botox i pungen, skriver britisk avis. Men Danmarks egen botoxkonge Kim Novaa tror ikke på konceptet.

storybild

(Billede: Tv 3)

Flere og flere mænd ønsker glat hud på pungen og mindre svedlugt dernede. Derfor får de et såkaldt 'scrotum-løft', der går ud på, at man sprøjter botox ind i pungen. Det skriver Metro.co.uk.

Ny skønhedstrend: Fyre får botox i bollerne
Ny skønhedstrend: Fyre får botox i bollerne

Pung-løft med botox udføres dog endnu ikke i Danmark, lyder det fra botoxkongen Kim Novaa, der ejer klinikken Inito. Han kender dog udemærket til fænomenet:

- Det har jeg kendt til i årevis. Michael Jackson fik jo lavet indgrebet mod svedlugt.

Den tidligere 'Robinson'-deltager giver ikke meget for indgrebet, som han mener hører hjemme på et hospital og ikke en skønhedsklinik.

- Man kan ikke gå efter glatte kugler på den måde. Det er et mærkeligt begreb. Man får det lavet for at mindske svedlugt, og det kan da godt være, at der er den sidegevinst, at huden trækker sig sammen og bliver glattere, men det holder jo ikke i længden.

Reality-drama: Deltager smides ud af 'Robinson' efter voldstrusler
Reality-drama: Deltager smides ud af 'Robinson' efter voldstrusler

Kim Novaa kunne heller ikke selv finde på at få botox i pungen:

- Haha, nej. Altså, jo, måske hvis jeg svedte rigtig rigtig meget dernede.

Selv om indgrebet eftersigende tager om sig i Storbritannien, har Kim Novaa svært ved at se, at danske mænd skulle hoppe på scrotox-dillen. I så fald tror han dog, at det ville være en bestemt gruppe mænd:

- Dem, der har mest fokus på det område, er jo nok homoseksuelle mænd. Det er også dem, der får bleget deres anus. De har en helt anden tilgang til det område.

Ifølge en britisk plastikkirurg, som Metro.co.uk har talt med, er der sket en fordobling i antallet af mænd, der får sprøjtet botox i deres pung inden for et år.

LÆS OGSÅ: Vildt! Joey har brugt en formue på at få den perfekte bag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx