Af Joy Fryd Larsen - 24/09-17 11:02

Fans har VILD teori: Her er sandheden bag Kylie Jenners påståede graviditetFans har VILD teori: Her er sandheden bag Kylie Jenners påståede graviditet

Samtlige borgere i internetland tabter underkæben, da sladdermediet TMZ fredag afslørede, at 20-årige Kylie Jenner angiveligt er gravid med sin kæreste, rapperen Travis Scott. Men nu mener fans at have opdaget sandheden bag graviditeten.

Bildstrecke im Grossformat »

Hollywood-stjernernes dødsfjende nummer et er ikke bare én person, en en hel hær af sladderjournalister og papparazzi-fotografer, der alle arbejder for det samme medie: TMZ.

Årsagen er nemlig, at TMZ - på trods af sine ufine metoder i jagten på stjernes dybeste hemmeligheder - sjældent tager fejl.

Medier: Kylie Jenner er gravid
Medier: Kylie Jenner er gravid

Således stod hele internettet på den anden ende, da mediet fredag kunne afsløre, at Kylie Jenner ifølge adskillige kilder er gravid, og at faren er hendes kæreste - den 25-årige rapper Travis Scott - som hun kun har datet i få måneder, nemlig siden april.

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Den overraskende nyhed har fået fans og andre spekulanter til at undre sig: Kylie Jenner er angiveligt sat til at føde i februar - på samme tid som Kim Kardashian og Kanye West bliver forældre for tredje gang. Med en anonym surrogatmor.

Sammentræf?

Hårde ord mod Kylie Jenner: Hun skulle have fået en abort
Hårde ord mod Kylie Jenner: Hun skulle have fået en abort

Ikke hvis man spørger på Twitter:

'Hvad hvis twistet i den påståede Kylie Jenner-graviditet er, at hun er Kim og Kanyes surrogat for baby nummer tre?'

Flere stemmer i og ser store muligheder i den historie:

'Se DET ville være godt reality-tv,' skriver en bruger med henvisning til programmet, der gjorde Kardashian-kanen verdenskendt, nemlig 'Keeping Up With the Kardashians', der i år kan fejre ti år på skærmen.

Kardashian-familien har endnu til gode at af- eller bekræfte graviditeten. Indtil nu har familiens kvindelige overhoved, Kris Jenner kun udtalt til The Cut:

»Der sker noget nyt hver eneste dag. Du ved aldrig, hvad der vil 'breake' hvornår«

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidste du det? 'Nybygger' er i...
bt.dk
Se den overraskende gestus her:...
bt.dk
DMI: Vejret bliver endnu værre - her...
bt.dk
Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx