Af Newspaq - 19/04-14 13:47

Dolly Parton kæmper med depressionDolly Parton kæmper med depression

68-årige Dolly Parton har skjult en masse sorg gennem sin 50 år lange karriere, fortæller hun i et eksklusivt interview.

storybild

(Billede: Polfoto)

Med sit blonde hår, de berømte 40DD-fortrin og den lillebitte talje ligner Dolly Parton en vaskeægte superstjerne. Og det er hun også. Men den populære sangerinde har også stået ansigt til ansigt med livets mørke sider.

- I min familie har vi en tendens til depressioner på begge sider, så jeg er nødt til at være påpasselig, fortæller hun ærligt i et eksklusivt interview med Mirror.

Brystbombe-dronningen gæster Danmark
Brystbombe-dronningen gæster Danmark

For mange vil det sikkert komme som en overraskelse, at den succesrige countrysanger med hits som "Jolene" og "9 to 5" er plaget af usikkerhed. Men det er ikke desto mindre tilfældet.

- Folk siger til mig, at jeg altid er glad. Men ingen er glade hele tiden. Jeg er en følsom person. Engang imellem føler jeg mig bare knust og melankolsk, siger hun til Mirror og tilføjer:

- Der er dage, hvor du bare ikke har lyst til at stå op.

I dag har Dolly Parton mere travlt end nogensinde med sin nye turné og masser af velgørenhedsarbejde, men for 30 år siden var historien en ganske anden. Dengang måtte hun kæmpe for at overkomme selv simple opgaver.

På det tidspunkt kæmpede hun med overvægt, efter hun fået fjernet dele af livmoderen, hendes karriere vaklede og hun var ganske ulykkelig over udsigten til ikke at kunne få børn.

- Det var en virkelig dårlig periode, og jeg brugte to år på bare at få min vægt og hormoner i balance. Det var første gang i mit liv, hvor jeg sænkede farten, siger hun til Mirror.

I dag er hun overbevist om, at den hårde tid kun har gjort hende stærkere.

- Efter den oplevelse voksede jeg til dobbelt størrelse. Det var godt for mig. Jeg hverken drak eller tog stoffer, men jeg forstod, hvorfor nogle folk gør. Jeg forstod, hvorfor nogle mennesker bliver så depressive, at de dræber dem selv, siger Parton.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skær ned på mayonnaise for tarmenes...
bt.dk
Frankrig hylder helten fra...
bt.dk
Stak af efter ydmygelse: Serena...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx