Af - 04/01-16 16:28

Model anklager Chris Brown for vold: Så sender han hende denne svinerModel anklager Chris Brown for vold: Så sender han hende denne sviner

Chris Brown er endnu engang endt i en voldssag.

Bildstrecke im Grossformat »

Hurtig opsumering hvis du ikke har fulgt med i Chris Browns seneste voldssag (Ja, det var ham, der slog Rihanna tilbage i 2009):

Datteren har gjort ham blød: Sådan har livet ændret sig for Chris Brown
Datteren har gjort ham blød: Sådan har livet ændret sig for Chris Brown

En brasilianske model ved navn Liziane Gutierres anklager den 26-årige sanger for at have slået hende til en fest i Las Vegas.

Ifølge TMZ.com skulle Gutierrez have sneget sin mobiltelefon med ind til en Chris Brown-fest på Palm Hotel den 2. januar. Da hun tager den frem for at vil tage et billede af Chris Brown, bliver han ifølge kvinden sur og slår hende i ansigtet og rammer hendes højre øje. Hun forlader festen, kontakter politiet, men tager ikke på hospitalet.

Politiet tager sagen alvorligt, men den brasilianske model er samtidig berygtet i Hollywood for at skabe drama. Sidste sommer gik angiveligt amok til en Jason Derulo-fest, så det er ikke først gang, hun er i mediernes søgelys.

Chris Brown derimod har op til flere voldssager på nakken. Ud over den mest berømte episode i forbindelse med Grammy-uddelingerne i 2009, hvor han overfaldt sin dengang-kæreste Rihanna, blev han så sent som sidste forår anklaget af en mand ved navn Jeremih under en basketballkamp for at slå .

Rihanna om Chris Brown: - Jeg hader ham ikke, men...
Rihanna om Chris Brown: - Jeg hader ham ikke, men...

Anyway, Chris Brown nægter alt, og i en video vælger R&B-stjernen at slå verbalt ud i mod kvinden, som han anklager for kun at være ude på at tjene nogle nemme penge på ham.

- Nogen er tydeligvis ude på at få en check eller starte noget shit. Jeg kender ikke denne gamle kælling, lyder det blandt andet.

Videoen er nu blevet slettet igen, men det har ikke afholdt den brasilianske model fra at svare igen med en anden video, hvor hun siger, han virker til at være ude af kontrol.

Chris Brown må ikke afholde koncerter i Australien
Chris Brown må ikke afholde koncerter i Australien

Se de to kamphaners video-hilsner her.

Eller her:Chris Brown har desuden tilføjet denne hilsen på Instagram:


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx