Af - 27/08-14 21:21

Denne dansker sørger for at Rihanna ikke er nøgen hele tidenDenne dansker sørger for at Rihanna ikke er nøgen hele tiden

Rihanna er mest kendt for ikke at have så meget tøj på. Når du endelig ser hende viklet ind i et stykke stof, er der god chance for, at det er den danske designer Asger Juel Larsen, der står bag.

storybild

(Billede: Abaca)

”Se Rihanna nøgen”.

Du har formentlig klikket dig ind på en artikel med lignende overskrift i løbet af dit liv på internettet. Nu har du øjnene på en artikel om Rihanna MED tøj på.

Mest lovende nye danske designer
Mest lovende nye danske designer


(Rihanna backstage på sin seneste turné iført Asger Juel Larsen)

Hun har det sidste års tid kastet sin kærlighed på den danske designer Asger Juel Larsen og senest båret hans kollektion på sin fællesturné med Eminem.

- Det begyndte sidste sommer. Rihannas personlige stylist havde set billeder fra Copenhagen Fashion Week, og Rihanna var så vild med det, at de kontaktede os for at få sendt noget tøj over, fortæller Asger Juel Larsen.

- Jeg laver jo ikke umiddelbart tøj til kvinder, men jeg tror, hun kan lide den rå stil, og siden vi hørte fra hende sidste år, er hun vendt tilbage tre gange. Det er jo helt fantastisk. Det bliver ikke større. Rihanna er på mange punkter nummer et i min bog. Hver gang hun har vores tøj på, eksploderer interessen for vores firma på nettet, og vi kan efterfølgende melde udsolgt i butikken.

Asger Juel Larsen har tidligere samarbejdet med Lady Gaga og skuespilleren Ewan McGregor og har butikker i Los Angeles og New York.

Rihanna vil købe engelsk storklub
Rihanna vil købe engelsk storklub

- Justin Bieber har blandt andet været forbi en af butikkerne og købt noget tøj. Vi klager bestemt ikke.

Asger Juel Larsen vandt i juli den europæiske modepris 'The Woolmark Price' så der er ingen tid til at hvile på Rihannas-laurbær.

- Prisen betyder, at vi skal have kunne præsenterer en ny kollektion i London til januar. Så det er bare fuld hammer de næste mange måneder.

LÆS OGSÅ: Se Rihannas frække hilsen til de tyske drenge

LÆS OGSÅ: Savner du kvindelige VM-eksperter? Se hvor vild Rihanna er som kommentator

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
FCK-angriber helt ude i kulden: Væk...
bt.dk
Tidligere pædagogmedhjælper og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx