Af - 09/06-15 11:33

Stort galleri: Så forelskede var Messerschmidt og DotStort galleri: Så forelskede var Messerschmidt og Dot

Efter otte års parforhold er det slut mellem politikeren Morten Messerschmidt og Bakke-sangerinden Dot Wessman.

Bildstrecke im Grossformat »

Bakke-sangerinde Dot Wessman afslører i en pressemeddelelse, at hun ikke længere danner par med Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt.

De mødte hinanden første gang tilbage i 2007 ved et arrangement i restaurant Grøften i Tivoli og blev hurtigt et trofast kendispar, når den røde løber blev rullet ud.

EU-talskvinde: Kommissærer er også politikere
EU-talskvinde: Kommissærer er også politikere

Trods den store aldersforskel (Messerschmidt er 34, Wessman 54) holdt de sammen i otte år. De rejste begge frem og tilbage mellem København og Bruxelles, hvor Messerschmidt til dagligt arbejder i Europa-parlamentet.
Tilbage i august 2014 fortalte Wessman i et interview med ALT for damerne, at parret stadig var meget forelskede i hinanden, selv om de var bevidste om, at aldersforskellen på 23 år eventuelt kunne pege dem i forskellige retninger i livet.

- Morten og jeg er lykkelige sammen og nyder vores liv nu. Men jeg ved, at behovet for at få børn kan trække ham væk fra mig på et tidspunkt, sagde Wessman til ALT for damerne.

Messerschmidt klager over Vestager
Messerschmidt klager over Vestager

Det vides ikke, hvad der skyldes det endelige brud. Dot Wessman slutter sin pressemeddelse af med at tilføje, at hun ikke har yderligere kommentarer.

'Latterlig' regel kan betyde farvel til gammel studenter-tradition
'Latterlig' regel kan betyde farvel til gammel studenter-tradition

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx