Af Sebastian Kirk - 31/12-17 16:03

Er Kendall nu også gravid? Se hendes geniale svar på rygterneEr Kendall nu også gravid? Se hendes geniale svar på rygterne

Endnu en Kardashian-søster meldes gravid.

storybild

Kendall Jenner på catwalken i Milano i september 2017. (Billede: MARCO BERTORELLO)

Det vrimler snart med børn i Kardashian-familien.

Khloé Kardashian bekræftede kort før jul - efter flere måneder med rygter - at hun er gravid. Søster Kim Kardashian West venter sit tredje barn via en surrogatmor - og så er der standhaftige ryger om, at Kylie Jenner også har en lille ny på vej.

Fansene af den populære reality-familie kan ikke få nok af baby-snakken, og derfor har de måske en tendens til at se 'baby-buler' alle vegne. Senest på Kendall Jenner, der i går delte en selfie på Instagram, hvor hun er iført en stram kjole.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kommentarer som 'er hun gravid?' begyndte straks at vælte ind, og det begyndte flere sladder-medier at rapportere på. Men hvis du er en af dem, der ikke kan få nok af Kardashian/Jenner-babyer, må vi desværre skuffe dig: Kendall er ikke gravid.

Det slår den 22-årige model nu selv fast på Twitter, hvor hun på ret genial vis afviser rygterne:

'Jeg kan bare godt lide bagels, ok!!!,' skriver Kendall Jenner, der linker til en artikel fra MTV Australien om, at fans tror, hun er gravid.

Så lige nu må fans altså nøjes med at glæde sig på Khloé og Kims vegne - og så ellers håbe på, at Kylie Jenner snart tager bladet fra munden.

Kendall er i øvrigt ikke den eneste kvinde i familien, der er blevet rygtet gravid på det seneste. For nylig lagde halv-storesøster Kourtney Kardashian - der allerede er mor til tre - navn til lignende rygter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Tophemmeligt møde i København: Her er...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
S og DF er enige: Vilde ulve skal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx